Алтернативни енергоизточници > NEG, импулсни, трансформаторни и резонансни генератори, скаларни вълни

Помощ за генератор

<< < (6/8) > >>

Tanas:
МТМ е проектанта на Белене, от всичко разбира, но не и от СЕ  ;D
Затова може да се абстрахирах и помислиш адекватно.  ;)

Виждам, че бат Мишо е правил и той нещо такова, но не настройвал вторичната в резонанс с къси импулси
като Акула което го прави пак несеешник, сори..
Другата схемка е с две TL-ки комбиниращи се фазово и определящи времето..
Дълга тема наистина, но всяко нещо си иска жертви!

пп. сега и ако Асен се включи ще стане страшно ;D

Tanas:
китайккото генче и инпут и аутпут - се китайско си остава,  един изход, няма как - за СЕ-то не е необходима разница с два ключа   и небивалици, но пък лесно става Ванчо.
Там у Варна нямате ли си майстори?  ???
Виж от града на стоте войводи ходят на море и даже риба ловят с разни прибори.  ;)
Когато се обърнеш и хоп-цаца.  ;D
 за риба мряна не стаа въпрос  ;D

Михаил Кузмов:
Танасе, като ясновидец си! Всичко знаеш без някой да ти е казвал.

Tanas:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Ноември 30, 2019, 04:01:23 pm ---Танасе, като ясновидец си! Всичко знаеш без някой да ти е казвал.

--- Край на цитат ---
Не съм Танас а GMG, така се регнах последно щото твоя приятел Димела ме забани по незнайни причини и ми свали "пагоните"
Нищо, то яловото си е пак ялово, обаче страха е голям, сега да видим Теленора от Сливен дъл ши са спрай - не ми са говори бат Мишо назад, щот мноо работи са грешни, а не обичам да са фаля ...
Живи и здрави!

Tanas:
Милинтрон или Антон не ме топли Ванчо, неговото СЕ е обнародвано като това на съгражданина Димитров, не искам да злобея - просто си го ползувайте както искате!

Мойто СЕ не е свързано с Вас и IGBT транзисторите са ми непознати, от село съм.  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия