Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили

ЛЕПС-и. Лично Електрическо Превозно Средство

<< < (6/8) > >>

key5:
В началото когато човек се е придвижвал на четири колела, се е чудил защо някои вече са на две. Еволюцията обаче и вторите  изненадала. Сега висът в нетя, и са драпат на седенкята.

:)

Радико:

--- Цитат на: key5 в Октомври 08, 2019, 10:49:23 pm ---В началото когато човек се е придвижвал на четири колела, се е чудил защо някои вече са на две. Еволюцията обаче и вторите  изненадала. Сега висът в нетя, и са драпат на седенкята.

:)

--- Край на цитат ---
Ами драпат се...
Тия дето вече и едно колело им е излишно.
Полета на мисълта няма нужда от колела. Това разбира се когато има мисъл. Когато няма се налага да се ползват колела, броят няма значение.

key5:

--- Цитат на: Радико в Октомври 08, 2019, 11:57:33 pm ---
Полета на мисълта ...
--- Край на цитат ---
... вятър му вее паяжините из празните кюшета. 

Преди да пусна темата смятах че никой нормален човек няма да коментира, ..... .

montanar:
van който го касаят тия неща може да си ги намери - нема смисъл да спамиш форума с тия неполезни данни.
Ще си позволя да си кажа мнението  относно джаджата....
Който е див на колибарски петел и упорит като магаре ще е доволен - с две думи не е за всеки ..... аз още не успявам да го управлявам стабилно - четвърти ден се уча и за сега без особен успех.
Така като гледам поне месец ш ми трябва да се отработи тая микромоторика до достатъчно ниво за да си позволя да се движа свободно.
Дано стане.

Първоначално се бях спрял на ел. тротинетка - конкретно тая https://www.segway.com/ninebot-kickscooter-max/
Даже се возих на такава и много ме изкефи и си има безспорните предимства.
Но не пасва съвсем на концепцията ми за ЛЕПС - тоест нема шанс да се движиш на всякъде с нея - би било странно да влезеш в заведение с нея или в някакво учреждение без да те гледат лошо или няправо да те изгонят. (това особено важи за мястото където се намирам) Същото важи и ако решиш да ползваш лек автомобил някъде по време на райда ...  А да я оставяш е твърде апетитна хапка .......
Също така за троти се се плаща допълнителен билет в градския транспорт.

Ако успея да се спогодя и науча смятам че тая чудесия де съм взел е най оптималното решение поне за мен.

montanar:
Има потенциал концепцията.
https://www.youtube.com/v/VzDYQXBqiog

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия