Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
ЛЕПС-и. Лично Електрическо Превозно Средство
Радико:
--- Цитат на: mindos в Октомври 07, 2019, 12:53:33 am ---На 57 си станал баща, браво! Катрана не винаги разваля меда ;) Понякога помага. :)
Новото Ауди Итрон прави 400 одма с едно зареждане без броене на циклите - там няма такива!
Радико, един съвет!
Освен да се изхвърляш и пишеш неадекватно, вземи се образовай малко :D
Не си мисли, че хората които четат са на твоето ниво ;).
Някои се връщат от там, откъдето ти си мислиш, че мислиш да почваш нещо - ако не ме разбираш... нормално е :)
Виждам, че живееш във форума и алармата на часовника ти мелодично свири химна, но в дупка се влиза само по един начин.
Може би ще ти трябват още 67 год. да разбереш. Нищо лично!
--- Край на цитат ---
И от мен нищо лично, но това е най неадекватният пост които съм, чел в този форум. Май си бил още махмурлия като си го писал. Иначе щеше да съобразиш поне, че преди десет години не съм бил на 57. Вземи се погледни в огледалото, крайно време е.
Ключ5 написах по горния си пост съвсем доброжелателно, но ти явно очакваш друго, добре пожелавам ти успех.
mind:
--- Цитат на: key5 в Октомври 07, 2019, 07:29:15 pm ---Пробег с едно зареждане 50км... но данните са за 60кг полезен товар.
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: key5 в Октомври 07, 2019, 07:29:15 pm ---При 75кг и непрекъснато каране 3-4часа със скорост 20км/ч .... батерията пада почти до половина.
--- Край на цитат ---
Едно от двете не е вярно.
Простата математика показва, че с по-голям товар изминавате 60-80км. и батерията е до половината.
ndm:
На коя ръка е педала за газта, че не стана ясно в описанието?
key5:
--- Цитат на: mind в Октомври 07, 2019, 10:42:43 pm ---Едно от двете не е вярно.
Простата математика показва, че с по-голям товар изминавате 60-80км. и батерията е до половината.
--- Край на цитат ---
Първото са данни от техническата спецификация, а второто - реални, при което както по-горе съм написал ограничителя на скоростта съм го сложил на 20км/ч но реалната скорост е по-ниска. Все пак карам по пешеходни зони и по разбираеми причини избягвам където може слизането на пътното платно.
key5:
--- Цитат на: ndm в Октомври 07, 2019, 11:23:33 pm ---На коя ръка е педала за газта, че не стана ясно в описанието?
--- Край на цитат ---
Няма газ, няма спирачка. Управлява се с фитнес - навеждаш се напред и тръгва, опъваш юздите назад и спира.
Процесора чете моментните стойности от жироскоп и акселерометър и така изчислява позицията /наклона/ на тялото като го държи винаги да е във вертикална позиция.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия