Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Обединяваща тема за Гравитация. Що е гравитация? и антигравитационни двигатели.

<< < (7/12) > >>

montanar:
Сигурно щото е е по-тегаво да се напише потребена електронна кинетическа енергия  :P
Азпонене виждам особена разлика а е само формалност.

tranteev:

--- Цитат на: montanar в Юли 25, 2020, 05:13:11 pm ---Сигурно щото е е по-тегаво да се напише потребена електронна кинетическа енергия  :P
Азпонене виждам особена разлика а е само формалност.

--- Край на цитат ---

;D ;D ;D ;D Приятелче, иди си бърникай CNC машините, че ще те заболи глава от мислене.....   :D :D :DКинетичната енергия не е ли енергия? :) :) :) :) :)

montanar:
Приятелче кинетичната енергия е енергия за разлика от камарите други процеси де се опитват някой колеги да ги изкарват енергия.
А така като те гледам доста синадъхан - ма тва е типично зя новите потребители - карай го по-спокойно  ;)
Фани поразгледай форум кой къде и как се е изявявал че се оказва че се изказваш малко неподготвен....

Радико:
Теантеев
Преди да питаш за тези неща като електричество, магнетизъм, гравитация и така нататък трябва да си наясно "поне за себе си" със отговора на един геометричен въпрос.  Този отговор е ФУНДАМЕНТАЛЕН и ОСНОВОПОЛАГАЩ  за всички въпроси които задаваш. Ако не си наясно с него няма да можеш да намериш отговор на останалите въпроси. А въпросът е:
Колко прави линии могат да преминат през една точка при условие, че се разполагат така, че всяка от тях се пресича под прав ъгъл със всички останали, сиреч не може да има две прави пресичащи се взаимно в точката под ъгъл различен от правия.  Без това уточнение е излишно да коментираме останалите неща

tranteev:

--- Цитат на: montanar в Юли 25, 2020, 05:36:30 pm ---Приятелче кинетичната енергия е енергия за разлика от камарите други процеси де се опитват някой колеги да ги изкарват енергия.
А така като те гледам доста синадъхан - ма тва е типично зя новите потребители - карай го по-спокойно  ;)
Фани поразгледай форум кой къде и как се е изявявал че се оказва че се изказваш малко неподготвен....

--- Край на цитат ---
Фанах и разгледах по подробно, така е неподготвен бях, сега не съм -ти просто си от всезнайковците.

Надъхан и нов не, от години чета форума без намеса и профил, сега просто реших да ви провокирам да мислите , просто усетих, че имате нужда от това.
Целта ми не е да се правя на велик, ВИЕ заспивате с теми, които не се доближават до основната идея на форума..

Новите теории не се раждат, без въпроси и мислене...

Мисля ,че ТВА ще ти допадне -https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%8F  - релси в съзнанието , произхождащи от натъкменото образование...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия