Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Обединяваща тема за Гравитация. Що е гравитация? и антигравитационни двигатели.
montanar:
Bat_Vanko препоръчвам ти да спреш с тия напъни базирани единствено на амбиция и да ми прилагаш софистиките си щото колко и да съм "функционално неграмотен" не съм чак толко урепан а и за капак това е форум де има и други хора де имат нещо в главата си.
Bat_Vanko:
--- Цитат на: montanar в Май 25, 2019, 10:06:53 pm ---Bat_Vanko що ли пропусна да споменеш в сравнението си че става дума за КИНЕТИЧНА енергия :)
Сигурно щото поради функционалната си неграмотност няма да забележа а? ;)
Но тъй като пропусна тоя момент единствено подтвърди твърдението ми ;D
--- Край на цитат ---
Никога не съм се учудвал на твоето желание за изфабрикуваш "факти", що не погледнеш 4 ред след първата формула да видиш какво пише. Не бяха ли твои думите:
--- Цитат на: montanar в Май 25, 2019, 05:18:57 pm ---Потенциална енергия не е кинетична енергия потенциалната енергия самото име и го казва че е потенциална - тоест има потенциала да поражда кинетична а за да се случи това е нужна потенциална разлика - която разлика се създава за сметка на натрупване на тоя потенциал и изваждането му от баланс а това става с кинетична енергия в противопосока на потенциалната - тоест гравитацията......
--- Край на цитат ---
montanar, твоите сили стигат до там че да повториш нещо което хората са открили преди ПОНЕ столетие. Ти никога няма да откриеш нещо ново - така са ти настроени капаците на очите.
montanar:
--- Цитат ---Кой разбрал разбрал ;D
--- Край на цитат ---
Явно не всеки успява ......
технократ:
Една книжка от мен по темата. https://youtu.be/EMOU8g1MoWs
ventsy74:
Тоз Гагов май не го харесват в Унгария.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия