Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Къде да копаме..ННО

<< < (4/6) > >>

Михаил Кузмов:
Коцето е прав, не трябва да се убива ентусиазЪмът. Така направихме с бъгман и тои взе че се бъгна! Не е хубаво така!

bugman:
 :D Не съм се бъгвал, поне не заради нещо от написаното в темата ми...:P А си имам и оправдание - БАН с който, макар да ми е даден  по погрешка - влизането ми е затруднено...
Колкото до ентусиазЪмът, зная че само той не стига и не само той е достатъчен за сполучлив проект... :o Иначе не съм забравил за проекта и дори вчера открих от къде да си закупя важна част от пъзелът със захранването, който мисля, вече ми се поизясни...
И за да не е спам, ще ви припомня за преводът, който бе имал, доброто желание да направи нашият, полезен съфорумец "june1900", малко преди да реши да оказва своята помощ, предимно на едно друго място, наречено "Апокрифна академия"...
Тайната на евтината електролиза:
http://mazeto.net/index.php/topic,9985.msg85258.html#msg85258

Михаил Кузмов:
Желая ти успех, и не забравяй да се похвлиш с резултата! Там в твоята тема. Всички ще се радваме! Щото аз и други ние, я докарахме до под кривата круша! Некадърници ли не знам, ама евтината електролиза все ни се изплъзва!

бай Теню:
Двама астронавти кацат на повърхността на Марс. Тяхната задача е да проверят дали там има въздух, който може да се диша.
Единият вика: "Лесна работа. Ще извадя кибрит и ще запаля една клечка. Ако има кислород, ще гори."
Той вади една клечка, обаче тамън да я запали, под носа му изскача марсианец и вика: "Не, не го прави!"
Другият астронавт казва: "Сигурно в атмосферата има някакви експлозивни газове. Ама дай, ще взема и аз да проверя."
Вади клечка, обаче тамън да я запали, цяла тълпа марсианци се изсипва и почва да крещи: "Не го прави, бе!"
Първият астронавт се ядосва. Пали клечката и тя не успява да се запали.
"Е добре де, като знаете, че няма да стане изобщо, що ме спирате?", пита той?
"Абе събота е, не се работи днес", отвръщат марсианците.

bugman:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Май 24, 2019, 10:03:29 am ---Желая ти успех, и не забравяй да се похвлиш с резултата! Там в твоята тема. Всички ще се радваме! Щото аз и други ние, я докарахме до под кривата круша! Некадърници ли не знам, ама евтината електролиза все ни се изплъзва!

--- Край на цитат ---

Благодаря :) - задължително и с удоволствие ще споделя резултата, още повече, че той ще бъде добър, благодарение на всички... 8)

Може би въобще електролизата не трябва да се разбира толкова общо и така посредствено и за постигане на добри резултати ще е по-лесно, ако всеки се стреми да построи/усъвършенства клетката си, спрямо приложението за което ще я използва... ;) 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия