Google търсене във форумаПравила на форумаЧат на форума
Всички в някаква степен имате право според мен - ма тънкия момент е че според теорията за горемия банг се твърди че 1во е имало само енергия от която се е формирала бариониката - е да ама ако е била само енергия какво е била тя - да не смея да включвам тъмната материя и енергия че мазалото става пълно Имам някаква теория която ми се вижда логична - налудничава е ма щогоде описва нещата - а тя е че единствения процес който може да породи чиста енергия - поне единствения излвестен до сега е анихилацията на материя с антиматерия - тогава имаме само енергия под формата на фотони ...... - тая постановка отговаря на повечето неща ама няма никакви доказателства или смислен модел който описва тоя процес - поне доколкото знам аз.Но това поражда камара други въпроси - не ли да му .... .....
Радико - електромагнитните вълни конкретно в радиоспектъра са полета - тия полета знаем ко ги прави - не се прави че не знаеш.
А тоя парадокс де цитираш е все едно магнита да не мърда а да въртиш точката около магнита
... поради простата причина че няма ли материя няма и полета (изключаем пространството)