Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

Мрежов Инвертор 1000W

<< < (4/11) > >>

технократ:

--- Цитат на: sasma в Май 09, 2019, 10:49:14 am ---Няма никакво значение как ще се закачи на контакта. Включва се към контакта какво всички електроуреди в дома, аз само съм занулил копруса на инвертора за по голяма защита но иначе няма никакво значение от фазата. Сложил съм снимки в обявата в olx другите ми два инвертора как съм ги закачил, но аз им отрязах кабела за да закача едно устройство за да мога да им следя произведената енергия.

--- Край на цитат ---

А да питам, може ли да се ползва нощната енергия за да спестяваме през деня. Примерно в нощните часове от 11 до 6 часа сутринта тарифата на ел енергията е около два пъти по евтина от дневната. Ако се зарежда акумулатор през нощната тарифа и чрез инвентора да се вкарва обратно в мрежата през деня, няма ли да се получи спестяване по този начин.

ventsy74:
Абе хора за да продваш енергия на държавата трябва да имаш сключен договор. Даже мисля че имаше минимум към 2-3кв.ч.трябва и спе иален електромер. И специален инвертор.
Sasma този никнейм от шашма ли произлиза?

технократ:

--- Цитат на: ventsy74 в Май 09, 2019, 04:27:22 pm ---Абе хора за да продваш енергия на държавата трябва да имаш сключен договор. Даже мисля че имаше минимум към 2-3кв.ч.трябва и спе иален електромер. И специален инвертор.
Sasma този никнейм от шашма ли произлиза?

--- Край на цитат ---

Не става дума за продаване на енергия, а за спестяване, ти не четеш ли отначало постинзите.

ventsy74:
Четох но оставам с впечатлението че някой се кани да включи инвертора в мрежата.

технократ:

--- Цитат на: ventsy74 в Май 09, 2019, 05:05:47 pm ---Четох но оставам с впечатлението че някой се кани да включи инвертора в мрежата.

--- Край на цитат ---
Да, но не за да продава. не можа ли да разбереш.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия