Ето нещо за забавление, живота е хубав все пак:
https://www.videoclip.bg/watch/960717_08042019
Tanas ли си,
Курти ли,
GMG ли, многоников ли, не знам, но не преставаш да ме учудваш на сутрешното кафе.
Това да се интересуваш от името ми, разпитвал си значи
, това да изготвиш специален клип в моя чест
с откачено съдържание, музика, оформление
, говори само едно - сигурно полудяване!
До такава степен съм те интригувал, че чак си записал от яд: "
Може ли ЕДМ да е толко прос?"
На колко години си, че се занимаваш с тия простотии, характерни за пубери?
Впрочем разгледах ти клиповете, защото явно се саморекламираш и да ти кажа мнението си, аз си съставям мнение за хората по "тетрадката":
От външна страна- Много "кална" работна среда, хаос, неподреденост, посредственост;
- Използване на много не Руски, а съветски елементи от СССР, пропити с комунистически електролит и диелектрици
- това говори за двуличие
;
По съществоГледам заиграл си се с плазмата. Печеш салам и сланина на нея, кипваш вода в канче, но дали ти идва наум, какво представлява плазмата и какви вредни лъчения има тя?
Над 2 кВ плазмата от тлеещ разряд се превръща в гореща плазма и в нея протичат ядрени реакции. Докъде се простират лъченията само измерителен уред може да покаже. Отделно плазмата генерира високочестотно електромагнитно поле над 100 МХц. Колко е мощно и вредно то само измерителен уред може да покаже.
И накрая, бързите електрони при високи напрежения над 2 кВ, като се ударят в препятствие, т.е. в другия електрод, генерират ултравиолет и рентгенови лъчи. Плазмата или газът донякъде ги препятстват и те във вакуум биха били в пъти по-интензивни, но все пак ги има. Колко са те, отново измервателните уреди ще покажат.
И сега да видим "простия" ЕДМ
, какво ще попита "умния" Танас /GMG/:
- Колко мили, микро или кило рентгена облъчване ти получи заблудената главата и мозъка при играта ти с плазмата, колко години от живота си, си загубил в празни надежди и миражи за бленуваната СЕ, че да изпростееш дотолкова, като инфантил да си пишеш сам на себе си, да си правиш клипчета, щото някой те бил засегнал, а дядка?