Алтернативни енергоизточници > NEG, импулсни, трансформаторни и резонансни генератори, скаларни вълни

Бифилярна намотка на индукционен котлон Ефект

<< < (3/8) > >>

Михаил Кузмов:
Ми тва са точките! Кво да се умува? Ти не знаеш ли принципа на котлона? Мислиш ли че производителя ще го произвежда, и дава на пазара, пък други да вадят FEто от него?

Аtos:

--- Цитат на: valex в Януари 29, 2019, 08:14:08 pm ---https://www.emag.bg/kotloni/c е то Ви котлони и почвайте да теглите ЦЕ. :)

--- Край на цитат ---
Тези оферти избиват рибата!
"Стъклокерамичен котлон с инфрачервен нагревател "...тия хептен ни вземат за идиоти, дразнещо е някак вече!
Все едно да седна в някой ресторант и да си поръчам омлет, ама с яйца, или таратор, но с кисело мляко вътре, дали сервитьорът няма да ме хакне с таблата по главата?

krasias:
Атос, не знам какво те дразни но всичко си е много точно написано. Преди появата на истинските индукционни котлони с висока честота, точно инфрачервените котлони не знам защо ги наричаха индукционни. Още в началото като се появиха индукционните котлони колко пъти съм влизал в големи магазини, питам имате ли индукционни котлони и консултантите веднага ме водят при инфрачервените. Така че сега наистина се налага да се укаже кой какъв котлон е щот и двата вида са керамични.

Аtos:
Ок, Краси...обясни ми кой котлон не е с инфрачервен нагревател? Говоря за излъчването от плочата, разбира се...

x_name41:
не се лъжете по тези експерименти с индукционен котлон и плоски бифилярни намотки... защото това е обикновенна електромагнитна трансформация с всички характерни за нея особенности, а видеата на тая тема са просто мракобес и нищо повече (включително и тези на другаря Копеца)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия