Животът- начин на употреба! > Неконвенционални практики и учения
Радиестезия - отговори на махалото
Радико:
--- Цитат на: x_name41 в Февруари 03, 2019, 02:39:28 pm ---https://www.youtube.com/v/bAeqcixXrds
Феноменът Хасан Узунов от Родопите открива вода под земята с багети. Който не вярва да отиде и да провери лично
--- Край на цитат ---
Ха Ха Ха
За англоезични, франкофони, немскоговорящи и т.н. може да е феномен. Тук на балканите това не е феномен. Тук се счита за феномен ако намериш българин който няма такива способности. Тук, абе кво да ти кажа то дори и Юлиян го може това.
MTM:
В интерес на истината и аз съм пробвал това. Показва че има вода, но никога не съм копал. Интересно е, че има хора който определят на колко метра е водата. Някой знае ли как се определя разстоянието до водата?
Аtos:
Когато багетата се забие надолу, спираш и започваш да маршируваш не много бързо на място. Без да набиваш крак, не е нужно. На всяка стъпка, отговаря по един метър. Когато броят на стъпките съвпадне с дълбочината на водата, багетата започва да се вдига сама видимо.
Това е най-популярния метод.
Разбира се, има и други, в случая предварително си "оразмерил" ментално действията си, да отговарят на реалната дълбочина.
juliang:
--- Цитат на: atos в Февруари 03, 2019, 04:07:43 pm ---... На всяка стъпка, отговаря по един метър. Когато броят на стъпките съвпадне с дълбочината на водата, багетата започва да се вдига сама видимо.
--- Край на цитат ---
В момента в който се намесят "изкуствени" мерни единици, веднага започвам да усещам нещо гнило.
Виж сега ... не се заяждам (боже, трябва да си го сложа като подпис под всеки мой пост :) ), но ... защо точно метър? Метъра е единица която е "изсмукана от пръстите", изкуствено създадена от човека, природата не работи с тази мерна единица. Защо не фут, или педя, или ... де да знам ... примерно еди-колко си пъти ръста на мерещия или толкова пъти разстоянието от края на багетата до земята... нещо което да се връзва, нещо ... аналогово.
Разбираш ли .. ако утре ООН (или института за мерки и теглилки или който там отговаря за това колко е дълъг метъра) реши че метъра вече е нещо, което е 2 пъти по-голямо от сегашния метър то какво ще се случи? Изведнъж багетата ще почне да се вдига на 2 пъти по-малко стъпки, или вече броя стъпки няма да отговаря на метрите?
Аtos:
Не, багетата ще покаже точно толкова, колкото си заложил в личното си разбиране за мярка!
С други думи - ако не си запознат с метъра като мерна единица, а цял живот си мерил във футове, дълбочината ще е в реални футове!
Връзката е с твоят ментално - енергиен потенциал, не с "мерни единици на природата" - такива не съществуват, манията да се мери е човешка, не природна!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия