Животът- начин на употреба! > Неконвенционални практики и учения

Радиестезия - отговори на махалото

<< < (8/15) > >>

Радико:

--- Цитат ---  Първи стъпки в тази област е установил и заявил г-н Юрий Иванов с неговата "Ритмодинамика" 
--- Край на цитат ---
Виж с това не съм съгласен. Първата стъпка е направена с въвеждането на понятието "абсолютна или универсална отправна система наречена ЕТЕР" Впоследствие противниците и подмолно добавят към нея "частиците" етерони с което разделят лагера на привържениците на етера на две. След което Айнщайн дава достатъчно неразбираема теория за да могат да отрекат отправната система.
Трагикомичното е, че все още има хора - балъци все още вярващи, че като заменят думата бозон със етерон значи се занимават с някаква алтернативна физика. Аз пък съм открил алтернативна математика в която липсва числото четри. В моята математика се брои така:
Едно, две, три, куатро, пет.
Веднага ще кажете: Баси тъпака е тоя. Моля внимавайте с епитетите защото те с пълна сила важат и за ЕТЕРОНМЕНОВЕТЕ, да не се окажете че сте и вие един от тях и слагате епитета върху себе си.

tobo1:

--- Цитат на: teofilius в Февруари 03, 2019, 12:55:03 am ---Библията е Словото, Позицията и Мнението на Бог за всичко, както и пророческото Слово и Предупреждение за всекиго. Всеки занимаващ се с окултни практики съзнателно или не осъзнато е използван от демони и е в бунт срещу Бог, което си има и описаните в Библията последствия....ААА сетих че форума не е за пропагандиране на религиозни идеи.... но заще пък не на окултно-езотерични които са си сатанински :)

--- Край на цитат ---

Точно така е teofilius
Май логото на този сайт трябва да е:
In Blavatska we trust.

Радико:

--- Цитат на: tobo1 в Февруари 03, 2019, 10:18:12 am ---Точно така е teofilius
Май логото на този сайт трябва да е:
In Blavatska we trust.

--- Край на цитат ---
Вие двамата дали сте забелязали, че този интернет формат носи заглавието ФОРУМ а не Апотеозиус. Съветвам ви първо да се информирате за произхода и значението на думата "форум" и чак тогава да критикувате липсата на възхвали към любимеца ви. А и да ви кажа: фанатичната до агресивност любов към бога е вид служене на сатаната. Милиони хора са се почувствали отвратени от такова демонстративно парадиране на преданност та чак са се отвърнали и от бога. Най големите сатанисти са фанатизираните божи служители.

tobo1:
Не бях забелязал, че съм двама.

Радико:
 Ха щом не можеш да забележиш, че става дума и за теофилус какво остава за по сложни причинноследственни връзки. Особенно такива свързани със СЕ.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия