Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Що е то време

<< < (13/55) > >>

Радико:
Не няма да им изглежда като писец щото той е тримерен а техният свят е двумерен. Ще виждат сечението на молива демек двумерна фигура с кръгла форма, ако разбира се молива е цилиндричен. По между пръстите ти обаче няма да има абсолютно нищо от техния свят, въпрвки това те ще са напълно убедени, че ТАМ ИМА НЕЩО, а реално има само едва забележимо закривяване на равнинният им свят.
С бонус въпроса какво стана.

технократ:

--- Цитат на: Радико в Декември 22, 2018, 07:29:37 pm ---Не няма да им изглежда като писец щото той е тримерен а техният свят е двумерен. Ще виждат сечението на молива демек двумерна фигура с кръгла форма, ако разбира се молива е цилиндричен. По между пръстите ти обаче няма да има абсолютно нищо от техния свят, въпрвки това те ще са напълно убедени, че ТАМ ИМА НЕЩО, а реално има само едва забележимо закривяване на равнинният им свят.
С бонус въпроса какво стана.

--- Край на цитат ---

Да бе, това са подробности, чел съм такива безсмислици, двумерно пространство е геометрична фикция, както и едномерно, четиримерно и т.н фикции на човешкият ум. Въобще нищо ново не казваш, давай по същество, как според теб размити събития и обекти могат да станат отчетливи, каквото и да означава, просто е озадачаващо, размити, това не е образ за да бъде размит и не подхожда за определенията "обект" и "събитие", нещо друго искаш да кажеш, а то е че има скрита имплицитна действителност която не се проявява току така. Квантовата механика се обяснява с нещо подобно но става пълна каша .

Радико:
Съжалявам, щом за теб това са безсмислици...
Отговора на третия въпрос е ясен. Не случайно го зададох. След като не си готов за едно нещо дори и да го видиш полза няма. В крайна сметка виждал съм хора с по три цицини на главата и пак викат, мотики не съществуват.
Мисля, че продължаването на разговора е безсмислено, по твоята логика ако човек не носи фанелка с надпис аз съм убиец не може основателно да бъде арестуван.
Абе кво стана с бутона на Юлиян.

технократ:

--- Цитат на: Радико в Декември 22, 2018, 08:46:18 pm ---Съжалявам, щом за теб това са безсмислици...
Отговора на третия въпрос е ясен. Не случайно го зададох. След като не си готов за едно нещо дори и да го видиш полза няма. В крайна сметка виждал съм хора с по три цицини на главата и пак викат, мотики не съществуват.
Мисля, че продължаването на разговора е безсмислено, по твоята логика ако човек не носи фанелка с надпис аз съм убиец не може основателно да бъде арестуван.
Абе кво стана с бутона на Юлиян.

--- Край на цитат ---

Ми защо да си хабя клавиатурата за глупости от рода на разни измерения. А ти като мислиш че не са глупости, чакам да се обосновеш а не да караш на декларации и самооценка, колко съм разбирал и колко не, и каква логика съм имал. Така диалог не става.

Ksurnev:
Радико, бутона се изгуби из дебрите на "високонаучните" теми.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия