Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Що е то време
Радико:
Светльо аз си мислех, че това е само една съвсем дребна подробност, даже малко в страни от оснпвното в изказването.
PyroVeso:
Радико, думата "изглежда", която съм поставил в началото на това твърдение, би трябвало да подсказва че съм навлязъл в спекулация. Не съм специалист по тази част - нито по история, нито по антропология, нито по социални строеве и пр.. Факт е, че древните са били принудени да оцеляват при много по трудни условия от тези, при които ние живеем днес, което ги е карало щат-не щат да живеят много по-сплотено и задружно, включително и на ниво "обединено съзнание", което е било по-скоро ти "мравуняк", отколкото "отделни и независими личности". Провеждали са и съответните трансови ритуали, някои от които запазени и до днес в остатъците от съответните култури.
Според мен, липсата на това единение и обединение на човешките съзнания в днешно време е нещо твърде нехарактерно за човешката природа, и е в основата на съвременния бум на депресии, отчуждение, конфликтите по света, терминални заболявания, изродщини като феминизъм и т.н. и т.н.
svetlio760:
Радико, аз не заради твоя коментар ве, просто прочетох всичките и установих как се въртите пак в един танц.... танго....чачача... ;D ;D ;D ;D
Радико:
Да при мравунняците колективното съзнание е съвсем ясно изразено и лесно доказуемо. За нас хората обаче мога да кажа само, че от опит знам: Не си ли наясно от къде идваш значи не си наясно и на къде отиваш. А в частност това е свързано и с времето, тоест колко време пътуваш.
Аtos:
--- Цитат на: Радико в Декември 16, 2018, 06:59:20 pm ---Весо в цялото това изявление има едно нещо с което твърдо не съм съгласен. Това е за родовообщинния строй на древните.
--- Край на цитат ---
Радико, изумяваш ме на моменти!
Това е все едно...ако ти кажат че са се сблъскали два автобуса и има 50-60 жертви, да те интересува най-силно въпроса - какъв цвят са били автобусите???
Весо, поздравления!
За това, че се престраши да споделиш опит и познания, които е пределно ясно, че мнозина биха пренебрегнали и дори анатемосали!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия