Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Алтернативни горива

Пиролизен газ

<< < (5/8) > >>

montanar:
lpoik за съвсем други неща става дума относно това което се занимавам.
Коментарите са напълно реалистични и знам до къде достигат възможностите на човек и от къде започват фантазиите.
Щото седнал на дивана и на думи всичко е лесно. И съм песимист към много от темите не защото така ми е кеф а защото доста добре знам колко са трудни подобни изпълнения. Само с един гол ентусиазъм нещата не стават - когато е голия ентусиазъм както лесно се пали толкова и лесно се гаси - човек трябва да е наясно с какво се захваща преди да го започне.

lpoik:
Ето пак тайни,не се знае за какво ти трябва! Кажи точно за какво ти трябва за да получиш адекватен отговор.А може би искаш да правиш печка или котел с пиролизно горене.Тук трябва да се включат гадателите.Успех.         П.П. За бензиновия мотор който върти генератора просто забрави с газгенераторен газ.Има по съвременни начини за произвеждане на ток,но и те не са евтини.

montanar:
lpoik не е свързано с темата за това не я спамя с моите неща и не е никаква тайна  - в форума отворих тема по въпроса - касае се за стирлинг двигател който съм започнал и в процеса на развитие ще добавям информация.
А с пиролиза съм се занимавал близо година и се включих защото бих бил евентуално полезен - конкретно с пиролизата на отпадъчни пластмаси се занимавах - също имам публикации по темата.

lpoik:

--- Цитат на: montanar в Октомври 07, 2018, 03:25:32 pm ---lpoik не е свързано с темата за това не я спамя с моите неща и не е никаква тайна  - в форума отворих тема по въпроса - касае се за стирлинг двигател който съм започнал и в процеса на развитие ще добавям информация.

--- Край на цитат ---
      Добре,успех.Прочети в форума имаше подобна тема,може получиш полезни съвети.

Радико:

--- Цитат на: lpoik в Октомври 07, 2018, 03:08:30 pm ---tt  П.П. За бензиновия мотор който върти генератора просто забрави с газгенераторен газ.Има по съвременни начини за произвеждане на ток,но и те не са евтини.

--- Край на цитат ---
Напротив, това е най евтиния и най лесен начин за постигане на някаква енергонезависимост.
Р

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия