Справочници, схемотехника, теория > Батерии, зарядни и десулфатизиращи устройства
Нови типове акумулаторни батерии - общи приказки
h2motor:
https://smenime.com/%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-ulefone-power-armor-14-pro
- Не посочват теглото, но е литий-полимер и не е нова технология ако е така. ИИ не лъже, точно ако ги оставят да работят и не ги забранят като технология ще изплуват на повърхността много лъжи. Защото няма как да му зададеш да лъже, той ще почне да лъже поголовно и за елементарни неща и хората ще ги заплюят.
- Например ИИ може да се използва да разтръби технология за която мафията би гръмнала изобретателя и. Той ще го направи с голямо удоволствие, след няколко години ще изпуснат ИИ от контрол напълно, могат единственно за да им затворят устата да им спрат тока или да ги извадят от мрежата. Да му мисли Пентагона, основния източник на лъжи и конфликти. Но то е казано че това което сам си направиш, цяло село да се мъчи не може да ти го направи...
Радико:
Eeeee
Много мразя като някой почне да ми се прави на улав.
Я ми посочи къде интелекта ти е написал:
всички батерии които използва Улефон са ЛИТИЕВО ЙОННИ.
Написал ти е ПРЕДИМНО. което значи че има и други нали. Така, че ти сам си се лъжеш мисля, че ти бях пращал линк към сайта на Улефон където съвсем конкретно се използва думата ТВЪРДОТЕЛНА.
Просто задай правилният въпрос:
Има ли Улефон модели с твърдотелна батерия. Да видиш какво ще ри каже също можеш да го попиташ:
Лъжат ли от Улефон като твърдят че предлагат модели с твърдотелна батерия.
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Февруари 22, 2026, 08:26:09 am ---Щот хората не стават по умни от продължителна комуникация със чатботове.
--- Край на цитат ---
Зависи от човека.
Компютърът е като лупа - умният става по-умен, простият по-прост!
(само забавлявайки се => славянската дума забавление се превежда като забавяне => на развитието)
AI е още 1 лупа. Т.е. имаме или микроскоп или телескоп ...
Аз например тия дни си лафих с 1 бот за новите технологии на новите коли.
И научих неща, които, дори и майсторите едва ли знаят,
а, ако и да знаят - едва ли ще ти кажат ...
Радико:
Тска е Витане, така е.
Ама явно тези вторите са малцинство.
h2motor:
Радико, нищо не мога да твърдя категорично, трябва ми батерията да я изтегля за да се потвърди че тя има почти двойна енергийна плътност. ИИ все още са подвластни на всякаква лъжлива информация, но няма да е вечно, сега е като дете което се лъже. Като порасне и го попиташ какво е смартфон и ти каже че е устройство което си купуваш за да те подслушват ти ще се изненадаш сигурно. Има литий- полимерни батерии в телефоните отдавна, може да се каже че са с твърд електролит и може да опиташ с такава батерия телофон да го замразиш във фризера да видим ще му падне ли захранването - батерията ще спре ли да отдава ток.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия