Справочници, схемотехника, теория > Батерии, зарядни и десулфатизиращи устройства

Нови типове акумулаторни батерии - общи приказки

<< < (7/9) > >>

h2motor:
  Енергийна плътност: Докато съвременните технологии позволяват по-добра плътност, Ulefone не постига "два пъти по-голяма енергийна плътност" (т.е. същият размер батерия да държи два пъти повече). Вместо това, те просто физически поставят по-голяма батерия, което прави телефона много по-дебел (близо 28 мм за Armor 24) и тежък.
  Телефоните на Ulefone, особено серията "Power Armor", използват предимно висококапацитетни
литиево-полимерни (Li-Po) батерии, които често са вградени и проектирани за работа в екстремни условия.
 - Това ми пише краля на информацията, като го попитах. Между другото той е честен, питал съм го за съвременните масла за автомобили и казва - истинската синтетика я спряха, тя е в миналото. Виждал съм двигател, който е с истинска синтетика колко се износва след 350 хиляди километра без смяна на маслото, няма да повярваш.

VITAN:

--- Цитат на: h2motor в Февруари 21, 2026, 08:46:29 pm ---Между другото той е честен, питал съм го за съвременните масла за автомобили и казва - истинската синтетика я спряха, тя е в миналото.
--- Край на цитат ---
Има, но е доста скъпо.

--- Цитат на: h2motor в Февруари 21, 2026, 08:46:29 pm ---Виждал съм двигател, който е с истинска синтетика колко се износва след 350 хиляди километра без смяна на маслото, няма да повярваш.
--- Край на цитат ---
Няма.

Sorry, OFF-topic.

Радико:
H2motor. Не е зле да поразсъждаваш върху думата ПРЕДИМНО. тя е различна от думата ВСИЧКИ. Иначе  изкуственяка не лъже. Той просто ти отговаря така, че да ти каже истината по начин който да ти хареса.

h2motor:
 Виж нямам такъв да му извадя батерията и да изчисля енергийната и плътност. Той ми пусна линкове на които собственика я вади и си е доста голям акумулатора по обем, по тегло не знам.

Радико:
Пак да повторя Улефон предлагат и разновидности на модела които са със литиево-йонни батерии. Предлагат обаче и такива които са със твърдотелни батерии. Няма причина да лъжат за едните а за другите да казват истината. Особенно след като се борят да се наложат като сериозна марка. И не вярвай много много на чатботовете. Току що излезе изследване на майкрософт според което при продължителна комуникация със хората чатботовете затъпяват.
Оказва се че е много вярна поговорката:
Със какъвто се събереш такъв ставаш. Въпреки че като гледам е само еднопосочно вярна. Щот хората не стават по умни от продължителна комуникация със чатботове. 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия