Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
+ и –...има ли фиксирана поляризация електрическият заряд?
juliang:
--- Цитат на: atos в Юли 31, 2018, 04:03:36 pm ---Уникално!!!
Значи + към + било "последователно" свързване? Не го знаех (колко ли има още да уча от теб) ...
--- Край на цитат ---
Ще трябва, ако не искаш да ставаш за смях... Може да не е от мен, може да се обърнеш към учебниците от гимназията.
Аtos:
Абе... ти нещо нарочно ли гледаш да прецакаш разискването? Питах те вече един път?
Ще ти изтрия специалните постове с батериите, понеже нямат връзка с това, за което говоря!
Ако държиш на тях - ще ти обособя отделна тема!
Ако мислиш, че имат връзка, значи нищо не си схванал досега от въпроса!
juliang:
--- Цитат на: atos в Юли 31, 2018, 04:09:51 pm ---Ако държиш на тях - ще ти обособя отделна тема!
Ако мислиш, че имат връзка, значи нищо не си схванал досега от въпроса!
--- Край на цитат ---
Да, ще е идеално да има отделна тема по въпроса "Кое е последователно и кое - паралелно свързване на батерии". Ще достигнем нови висини на техническата мисъл ... :)
Аtos:
--- Цитат на: juliang в Юли 31, 2018, 04:15:32 pm ---Да, ще е идеално да има отделна тема по въпроса "Кое е последователно и кое - паралелно свързване на батерии". Ще достигнем нови висини на техническата мисъл ... :)
--- Край на цитат ---
Щом държиш... понеже въртиш, сучеш, все към батериите отиваш...(явно е много важно да покажеш на математическа конференция , че знаеш да броиш до десет).
Виж сега, дай временно да спрем дотук, явно или ти не можеш да разбереш какво искам да кажа или аз не обяснявам добре. В момента не съм в къщи и пиша от телефона.
Утре ще сложа една схема и пак ще се опитам да получа мнение?
edin:
Алан мълчи...........
Де си бе Алан?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия