Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Carl Cella - Кола на Вода

<< < (3/3)

caduceus:
Кузмов
1. Това не става със съвети - Джо селл си има особености е не е дадено на всеки да се занимава с тази клетка. Ако ти е писано, ще разбереш и направиш - а ако не ти идва отвътре, значи просто не си за тази работа. Пряко е свързано с енергията и осъзнаването. Малка грешка в материалите или обработката - и всичко отива на майната си, енергията не се натрупва достатъчно...
2. Да, технологията не е съвършена, но това не значи че не може да се експериментира по нея. Интересна ми е, но просто нямам време в момента. Комплицирано е - просто прочети ръководството на Алек Шифър в частта му за грешките при Джо селл и виж сам.
3. Поздравления за това, че си направил десетина оксиводородни клетки - но много важно, ако не работят коректно. Компютър се прави с разбиране, иначе става просто шкафче  :)
4. Човекът не е арогантен, просто му е писнало и се изразява малко по-грубичко - а като се има предвид и с какво се занимава в музикалната област, става разбираемо  :) Хвала му, че си е дал труд да напише какво е постигнал - пък който не му харесва, да не се занимава.
5. Със 124-ките имам доста практика. Основно заради моите оптимизатори - и знам точно какво става в мотора при различни режими, когато си му сложил нещо оргонизиращо двигателя. С обикновена газ се получава много добре и може да се настрои на максимален ефект, особено като се пипне и делкото за по-голямо предварение. Така че, изненади там няма, защото и при К1, К2 и К3 има отделяне на оргонна пара, макар и в по-малки количества. Да, клетка не съм слагал - особено такава оптимизирана за пр-во на оргонна пара. Ще видим... Като завърша работата по здравословните машини /правя три модела в момента/ и ги пусна на пазара, ще се заема и с това.
Поздрави!

бай Теню:
Не е на вода...https://www.facebook.com/glasnarodabih/videos/454049705018003/

ndm:
Чак сега разбрах защо е било рЯЗкото спадане на цените на нефта преди няколко години. Това бе ерата на появата на оптимизаторите с кодовото название КЗ(между буквите на абревиатурата има предлог). Много по-късно, когато се установи истинската причина за тази рЯЗка аномалия, вече беше късно да се спре процеса на наводнение(на оптимизацията на процеса). Едни от най-облагодетелствените региони се оказа Нидерланд. Оказа се обаче, че там имало некои омрази, които забраниха кацането на всякаква пропаганда идваща от босфора. Постепееенно обаче, като се разбра, че смрадта не развързва кесията за КЗ(тук все още продължава да има предЛОЖ), се мина на нещо, което трябва да жегне жопите(от рус.), а именно:

--- Цитат на: caduceus в Май 26, 2018, 01:27:46 pm --- Като завърша работата по здравословните машини /правя три модела в момента/ и ги пусна на пазара, ще се заема и с това.

--- Край на цитат ---
Остава открит въпроса, работи ли се със здравната каса или ……
Но имаме твърдото уверение, че наесен всичко ще си дойде на място –в блаженните оргонни води. Наесен, както е казал поета- „септември ще бъде май” и нЕкои го намразили, продали дървата.

caduceus:
Дрън дрън празни приказки. Литературата не ти се удава, дано поне нещо друго...
Админите може да ми сложат вляво и един надпис "тролодразнител"  ;D
Чистете плявата, че става доста повече от житото.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия