Автор Тема: Carl Cella - Кола на Вода  (Прочетена 7980 пъти)

hristolocco

 • Гост
Carl Cella - Кола на Вода
« -: Май 23, 2018, 06:54:34 pm »
Направете си сами специална опция: модифицирайте своята кола да се движи с вода! помогнете да се спасят дъждовните гори, докато карате.
 
Безплатно Гориво от Водороден Генератор: (Това, което Телевизията не ви казва)

Пич, На първо място това не е никак фалшиво, глупост от типа "дай ми парите си и се разкарай"; това енергиино устройство действително работи!

 Аз съм луд зад хеви метъл групата "Rampage", но много преди музикалния ми успех се интересувах от автомонтьорство и възможността да задвижа кола с гориво, извлечено от вода, ме заинтригува безкрайно.

 След като прочетох цялата информация, която мога да намеря по въпроса за генераторите на водород, Аз построих първия си на 18 години през 1983 г., като го монтирах в багажника на моя 2,000 kg Cadillac Coupe de Ville от 1979 г. (ДВГ V8 7.0L 425ci 180 hp (130 kW) 430 Nm 15 city / 19 hwy ) Вие не трябва да се притеснявате за разхода на гориво, въпреки голямото тегло на автомобила, което няма значение, когато горивото ви е безплатно!
 Аз направих моята система комбинирайки най-доброто от всички други системи за които бях чел, след това отидох дори още по-далеч и реших да използвам най-силните материали и възможно най-изчистен дизайн в разумни граници. Всички  гайки и болтове: титанови, бяха взети втора ръка използвани от самолети; използваните са по евтини, а и след като никога няма да се износят, това си е сделка и е начина да спестите големи пари от подръжката в последствие.
 Трябва да се направят някои модификации  на главата на ДВГ и изпускателната система, за да може да се очаква безпроблемна продължителна употреба. От една страна, изгарянето на водорода води до повторно свързване на преди това отделените молекули на водород и кислород, което прави изгорелите газове на двигателя водни пари и нищо друго, което означава абсолютно никакво замърсяване! Повечето производители на автомобили използват чугунени изпускателни колектори и стоманени клапани. Комбинираното въздействие на топлината и влагата (липсата на влага при изгарянето на петролните горива) предизвиква изключително бърза корозия на системата. Част от решението е да се монтират клапани от неръждаема стомана и изпускателна система, изработена изцяло от неръждаема стомана. Състезателните магазини продават неръждаеми клапани, турбозаглушители (гърнета) от неръждаема стомана, които работят добре. Тъй като водородът не съдържа олово, като оловния бензин, ако не използвате модерен безоловен двигател, главите ще трябва да бъдат преработени така, че да включват клапанни легла, които не се нуждаят от смазването, което оловото им осигурява.
 Що се отнася до изграждането на това устройство, за да се продава, като завършена система, това е умряла работа. През 1983 г. се свързах с Министерството на енергетиката, за да им покажа, че моята кола действително работи; Сблъсках се с два много войнствени "агенти на тираничното потисничество", които ми казаха, че ако се опитам да продам предварително построени устройства, съм щял да имам много "проблеми". Попитах яростно защо, исках все пак някакво обяснение и ми беше казано много грубо и не с много хубав тон: "Имате ли представа какво би направило на икономиката, подобно устройство ако е достъпно за обществото ?" Всичко се свежда до големите пари: приходите от петролните компании и таксите за бензин. Световното снабдяване с петрол е много стриктно регулирано и е рентабилно да се направи колкото се може по-малко, за да се поддържат високи цени. Как могат да спрат или да контролират дъжда? "Те" не могат, и тъй като водата е свободна, "те" не могат да направят пари от това.
 Тази технология е толкова проста, че всеки, който има повече от малко мозък и има познания в областта на автомобилната механика, може сам да изгради такова устройство. Включих изчерпателни, без глупости, начертани скици, списъци с части, съвети за поддръжка и много концепции за модифициране на двигателя, за да се направи конструкцията, производството и внедряването на части толкова лесно, до колкото е възможно. Устройството, което построих, работи чудесно, както го твърдя, но предлагам само печатна информация за това как да изграждате своя собствена система и аз не поемам лична отговорност за всякакви щети, причинени на вашето превозно средство или вас от собствената ви глупост, ако просто се случи да бъдеш някакъв вид въздушна глава, която не може да чете обикновен шибан английски или да разбира техническите инструкции, без значение колко просто са обяснени.
 Направих моето устройство само на двигател с карбуратор; Никога не съм се опитвал да го правя за двигател с инжекционно впръскване на гориво, нито пък правя такова твърдение, че това е лесно осъществимо, ако е възможно изобщо.
 ВСЕКИ КУБИЧЕН ФУТ ВОДА СЪДЪРЖА: 1,376 КУБРИЧНИ ФУТА ВОДОРОДЕН ГАЗ И 680 КУБИЧНИ ФУТА КИСЛОРОД.
 Тъй като няма замърсяване, всички смог устройства могат законно да бъдат напълно отстранени, а вашият автомобил е освободен от смог, както и превозните средства, задвижвани с пропан.
 Единствената поддръжка, която срещнах, е периодично да почиствам с телена четка минералните отлагания от електродите на реакционната камера (реактора) и на по-дълги интервали да почиствам самата камера; нито едно от които не е сложна или много времеемка работа. Включих толкова много резервни електроди, така че тази работа няма да се изисква по време на пътуване, тъй както беше при мен, когато за първи път ползвах само един електрод, без да знам за минералните натрупвания, покриващи целия електрод, като по този начин спира електрическия реакционен процес. Когато колата умре, просто включете друг ключ и така нататък, докато не успеете някъде да почистите електродите на реактора в разумен комфорт; а не на север по магистрала 5, по средата между Лос Анджелис и Сан Франциско, където беше първата ми неочаквана спирка.
 На мястото на стоманеният резервоар за бензин, се монтира пластмасов резервоар за вода, заедно с електрически ниво-сензорен датчик, който ще бъде свързан към съществуващия горивомер.
 Ако ще стартирате двигателя без други модификации, различни от тези по карбуратора, за да приемете водородното гориво, той ще работи добре, но системата за отработените газове бързо почти за нула време ще корозира и ако оставяте двигателя изключен за продължителен период от време, то вашите клапани и водачи също ще ръждясат и ще се повредят! Клапаните от неръждаема стомана не струват толкова много и са също толкова безаварийни, колкото изпускателната система от неръждаема стомана. Така че не бъди глупав и не се опитвай да минеш евтино, защото само ще предизвикаш допълнителни разходи, главоболия за себе си и ще ме проклинаш за собствената си глупост. За камерите за горене от чугун и клапанните вентили има високотемпературно керамично покритие "хеаниум", което може да се направи, за да се предпази от същата корозия, която засяга клапаните, водачите и изпускателната система. Също така всмукателен колектор; влагата там също ще причини корозия. Петролните горива имат свое собствено почистващо действие, което предпазва от корозия, подобно на намокрянето на части в маслото, предотвратяващо корозия. Когато се използва водород като гориво за двигатели с вътрешно горене, трябва да се вземат допълнителни предпазни мерки, за да се направи реална експлоатация, а не да изминете няколко няколко хиляди мили и да изпържите двигателя от глупост.
 Не използвайте морска вода !!! Тя съдържа приблизително три четвърти от килограм сол във всеки галон; Солта материал, който ще покрие електродите много бързо, просто ще направи една голяма бъркотия. Причината за натрупването на натрупване на отлагания върху електродите е, че чешмяната вода никога не е 100 процента чиста, съдържа минерални замърсители, които се привличат към електрода на реакционната камера на реактора по време на електрически активирания процес на молекулно разделяне, което води до отделянето на водорода във водата от кислородните молекули, към които са свързани; което прави гориво, което може да захрани двигател с вътрешно горене.
 Двата най-изобилни елемента във вселената са водорода и глупоста; водородът лесно може да бъде произведен в контролируема форма от вода; и заради глупостта или ще я прилагате погрешно, когато бъде изложена на технологията, която стои зад нея, или просто ще я държи настрана от лесно видимия обществен поглед за лична изгода, като натиска върху хора, които не знаят другояче, скъпият и екологично вреден бензин, че леснодостъпната му доставка може да бъде контролирана от паразити, които са гладни за пари, за всеки последен цент, който могат да ограбят от нищо неподозиращата планета на неинформирани "потребители", които иначе ако знаеха колко просто е генерирането на водород, няма да купуват бензин!!
  Двете най-големи правещи големи пари компании на земята са електрическите и петролните компании. Електричеството може да се генерира от ел.генератори задвижвани от двигатели и тези двигатели могат да се захранват с водород, така че ако процесът на извличане дойде от генератор (алтернатор на автомобил), задвижван от двигателя, и имаше постоянно снабдяване с вода - машината с почти непрекъснато действие; но не напълно непрекъснато, защото някои енергии излизат като топлина, въпреки че ефективността им все още е много висока; и тъй като необходимото гориво е безплатно като начало, то кой ще се оплаче?
 Не ви предлагам дизайн за кондензатор за отработените водни пари, но правя предположението, че може да се приложи на автомобил, за да се увеличи безплатния пробег още повече между "зарежданетата". Концепция (би включвала някаква форма на радиатор за изпускателната система, която би могла да включи въздуховодите, водещи директния въздушен поток на магистралата от въздухозаборниците към радиатора. Предлагам идеята, но не и дизайн, защото трябва да се имат предвид аспекти като: обратното налягане, съпротивлението на радиатора, разположението на радиатора по отношение на конфигурацията от ограничението или изобилието на това пространство, макар че това би било бесмислено за конструирано за стационарен електрически генератор, задвижван от двигател, където ограничаването на пространството не предизвиква безпокойство.
 Моето устройство, което може да задвижва кола от вода, вие можете да получите безплатно? Разбира се, стените на цилиндрите са от чугун и са склонни да ръждясат, но те се поддържат чисти от буталата при движението им (стига да не се оставят дълго време между употреба), макар че целият двигател, изработен от неръждаема стомана, би бил горещият билет, не задържайте дъха си, чакайки големите момчета да предлагат всичко, което ще направи лесно достъпни автомобили, задвижвани с водород. Те си правят големите пари от Бензина, Вие не може да разчитате на тях, не забравяйте! Проумявате ли? Има ли някой вкъщи? Изключи телевизора. (който лъже най-много така или иначе ... харесва ли ви да бъдете излъган или какво?), повдигнете се от дивана, направете няколко лицеви и се захващайте за работа!!!
 Колко харчите една година за бензин? Не знам за теб, но предпочитам с тея пари да си купя храна!
 Автомобилният двигател би могъл да бъде конструиран с некорозивни глави от неръждаема стомана и цилиндри директно от фабриката; солидна причина да оправдаем разходите за $25000USD или повече за кола, защото горивото, с което ще се движи, ще бъде безплатно, а тези промени няма да бъдат "модификации". Фабрично произведен или не, докато дъждът съществува на тази планета и аз съм жив, ще карам безплатно!!!
 Има много критики срещу водорода като авто гориво. Повечето от тях идват като изпълнени с пропаганда лъжи направо от онези, които имат най-много загуби, ако водородът някога постигне широко използване като автомобилно гориво ... привърженици на петролните компании! След това, разбира се, има малка група глупави идиоти, които просто са пренебрегнали всички здрави разсъждения, мислейки, че са изключение и не заменят редовните стоманени клапани на двигателя си (с водачи от чугун) с клапани от неръждаема стомана и бронзови водачи за клапани. Тези шибани въздушни глави карат главата на техния двигател да се повреди, от пълно невежество. Те се опитват да минат евтино, а след това обвиняват концепцията за водородно гориво като причина; разпространяват лъжи за тази велика и проста технология. Няма ли да похарчите между хиляда и три хиляди долара (за да го направите правилно) при цялостно преобразуване на горивната система на вашия автомобил, ако това е еднократна "инвестиция", в резултат на която е края на закупуването на бензин повече отново за това превозно средство ?
 Има някои фабрично изработени автомобили с висока производителност на пазара, които вече са с клапани от неръждаема стомана, но те са малко и далеч между тях и все пак трябва да смените изпускателната система.
 За да може карбураторът да приеме газообразно гориво, той трябва да бъде преобразуван, като се използват същите части, които се използват в горивните системи на пропан / бутан; като комплекти карбуратор от "IMPCO" или други подобни, които правят същото нещо (позволявайте на двигателя да се захранва с гориво в изпарено състояние).
 Тъй като не се създава замърсяване, двигателят може да бъде "законно" модифициран с части с по-висока производителност, като например разпределителен вал, който при бензина би увеличил емисиите на отработили газове; което го прави "незаконно" за използване на магистрали. Разбира се, това е само "престъпление", ако те хванат, но тези "плащайте отново - всеки път, когато автомобилът ви не успее да мине проверката" са болки в задника, без да споменаваме за портфейла. Виждате долния ред, нали? Парите, много от тях!
 С водород, който захранва колите на всички, кой има да губи най-много? Големия шибан-брат, това е кой. Няма повече такси за бензин, такси за сертифициране на смог, глоби за несвързани анти-"смог" устройства, допълнителни такси за тези устройства на цена близка до покупната цена на автомобила, бензиностанции на всеки ъгъл, аларми за смог, изчерпване на озона, да закъсате на пътя в полунощ, на мили отвсякъде, по време на буря, без бензин !!! Аналогичен тип механизъм на този, който отваря и затваря прибиращи се фарове, може да се реализира в система с активиран от табло-превключвател, която може да отвори капака на улук на капака и на багажника, който улавя дъжда и с гъвкава маркучна линия, която го насочва към главния резервоар; или докато превозното средство е в движение, или паркирано. Просто гледайте индикатора за пълен резервоар и затворете капака на улука, когато видите "пълен"!

Въпреки че може да е много време, преди да можем да закупим напълно устойчив на корозия двигател от екзотична сплав (фабрично направен, за да компенсираме разумно въздействието на гориво, произведено от вода върху двигател с вътрешно горене), Аз предлагам пълни планове за генератор на водород, който да задвижва кола - но всички модификации на двигателя, които очертавам, са дадени само като основни понятия. От вас зависи да приложите това, което е приложимо за вашия конкретен двигател. Използвайте собствената си инициатива. Не разчитайте на това дали съм го написал или не; ако откриете част или процес, който не съм споменал, че по някакъв начин ще защитите двигателя си от последиците от корозия, използвайте го !!! Написах тази брошура, за да помогна на хората да се събудят от голямата лъжа, че трябва да зависят от петролните компании, само за да карат кола. Ако градските автобуси бяха захранвани с водород, те нямаше да имат основание да плащат долар или повече за тарифа, като цитираха "нарастващите разходи за гориво" като фактор.

В случай, че се чудите: "Защо, ако това работи, не се използва от много хора?" Тук няма пари за правене от петролни компании, глупако, вече ти казах; големите пари корумпират малките умове. И тогава нашето общество е изпълнено само с обикновени гъзове, които изглежда са само тук с една цел, за да бъдат nemeses за всички творци ... като казват неща като: "О, не вярвам, че" или "Това не" "Наистина ли работих, това е просто измама. Видях един човек по телевизията, който показа как тези неща изгарят двигатели" или "Как така никога не сме чували за това, ако наистина работи?" ... Всички глупави шибани идиоти, на които са промивали мозъка през целия им живот, за да повярват на всичко, което виждат по телевизията, като неоспоримата истина! Карах колата си до офиса на канал 7 новините от очевидци в Лос Анджелис, за да им покажа кола, която действително работи, като им казвах, че те разказват историята на отрицателните грешки, които хората са допуснали при конструирането на кола, задвижвана с водород, а защо не разкажете история за кола, която има всички бъгове оправени, която всъщност функционира!  Всичко, което получих, беше двойно говорене, че "хората просто не се интересуват да чуят такива неща".  Телевизията е основна сила зад голямата лъжа, голямо мащабното обществено прочистване на мозъка. Правителството иска хората да вярват, че всичко трябва да струва пари. Те не само се притесняват, че ще загубят пари за транспортни средства, задвижвани с водород, но и имат сериозна загриженост относно двигателите, задвижвани с водород, които могат да се използват за задвижване на електрически генератори за домовете на всички. Водната компания ще бъде единствената обществена услуга (извън телефоните, разбира се) в масово търсене. Събирането на дъжд в двор, пълен с използвани 55-галонови нефтени варели, използвани като авто гориво, дори би намалило търсенето още повече!!! Изграждането на колкото се може повече единици за лична употреба и написването на тази брошура са единствените неща, които мога да направя "законно", за да се опитам да помогна на света да се събуди. Водородният генератор произвежда енергиен потенциал над 100% ефективност !!! Прочетохте го правилно; безплатна енергия! Акумулаторът на автомобил стартира двигателя, но след като той стартира, алтернаторът поема да зареди батерията и захранва запалителната система. С вграден генератор на водород този алтернатор също захранва процеса на добив на водород, като произвежда необходимата енергия за зареждане на двигателя, който задвижва алтернатора. Не е необходим външен източник на захранване, така че при наличие на вода, цялата система е самостоятелна в експлоатация. Една допълнителна батерия, монтирана в багажника, би осигурила по-голяма ток - ако изобщо е необходимо - да работи всичко наведнъж, без да претоварва електрическата система; запалване, генератор на водород, осветление, климатик и вашата мегаватна, ултра-мощна, мини-усилвателна стерео система, която свири до дупка "Rampage" касетки навсякъде, където отивате!

Направете фотокопия от тази брошура за всички, които познавате, и използвайте информацията, която съдържа. Светът е прецакано място, защото "ние, хората", които го обитаваме, или го правим така, или не правим нищо, поне да се опитаме да го подобрим. Водата е идеалния "възобновяем ресурс": никога няма да свърши!

СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА

Работа на системата: Монтираните на таблото превключватели за включване на реактора също са окабелени, за да активират помпата за подаване на вода в реактора по едно и също време. Когато колата умре, това ви подсказва, че един електрод е напълно обвит с отлагания от нечистата горивна вода. Това означава, че електрически активираният процес на молекулярно разделяне (електролиза) е спрял. Тези превключватели също трябва да имат индикаторни светлини, за да ви уведомят кой е включен и защитни капаци, за да се предпазите от случайно активиране. Когато възникне необходимост да използвате резервен електрод, изключете превключвателя за "мъртвия" електрод, както и затворете неговия електрически спирателен вентил. Целта на тези газови вентили е да предпазят кислорода под налягане от изпускането на "мъртвите" електроди във водородните линии, което може да доведе до това колата да стане "Магистрален Хинденбург!" Водородът се отделя от молекулярната му връзка с кислород чрез излагане на течността на водата на постоянно напрежение. Водородът е привличан от отрицателен заряд, докато кислородът е привлечен от положителен заряд, този процес генерира топлина в камерата на реактора, така че най-добре е поставянето на багажника с алуминиева или шперплатна стена, изградена между реактора и останалата част от наличното багажно пространство. Малките автомобили са икономични откъм бензина, затова е по-евтино да се работи, но когато внезапно горивото стане безплатно, размерът и теглото на колата не предизвикват безпокойство, с изключение на Porsche и подобни спортни автомобили, street rods и т.н.. Но кой по дяволите, обича да се натъпква като сардина в подвижен тенекиен ковчег? Бързината може да бъде жертвана за тези в бързи коли, но Cadillacs ще вдигне 130 MPH/210 км/ч за изключително дълги разстояния; опитайте това в Юго и шанса да отидете в ада преди мен!

Водата се изпомпва през реактора, който е зареден позитивно, като изважда кислородните молекули през тръбата за връщане на водата, за да се отведе през капачката на резервоара за вода. Електродът, привличащ водород, който се простира (изолиран под "T" фитинга) в заварените тръби, е отрицателно зареден. Има монтиран на таблото манометър, който е свързан преди регулатора и миксера. За да започнете генерирането на водород, включете един от монтираните към таблото превключватели и изчакайте манометъра да покаже налягането в тръбопровода за гориво, а след това стартирайте двигателя, когато има налягане показано от манометъра. При монтирането на уреда не забравяйте, че самия реактор е положителен, а в повечето коли  шасито е отрицателно, така че електрически изолиран монтаж, трябва да се направи между положителния реактор и отрицателния под на багажника.

Заключителна бележка: Това устройство не е концепция или теория! То е изпитанo и доказанo. Проектирах тази система на 18-годишна възраст през 1983 г. и построих повече от една, използвайки печалбите от "Rampage" за научноизследователска и развойна дейност. Не мога да продам действителни работещи устройства, но нищо друго освен самата смърт, може да ме спре да разпространявам тази книжка с надеждата, че хората ще поемат инициатива да се събудят от голямата лъжа на зависимостта от петрола за авто гориво и да наводнят улицата с коли задвижвани с водород. Ако достатъчно хора разберат, колко просто е, някой ден може да бъде наложен натиск върху правителството, което ще доведе до дългоочакваната медийна експозиция, от която се страхуват всички. Новини от очевидци в Л.А. не искаха да потвърдят, че действително работещо превозно средство е построено от 18-годишна метълхед! Предполага се, че металистите сме глупави в очите на обществеността от тяхната си гледна точка и това просто е гадно!

Водородния и кислородния газове не замърсяват и помагат за изчистването на въглеродните отлагания от двигателя за по-добър пробег и по-малко износване на двигателя. Веднага ще забележите подобрената производителност на двигателя.

Автор Carl Cella P.O. Box 8101 (4176-X), San Luis Obispo, Calif. 93409 0001

Източник: A Water-Fuelled Car

По долу са приложени скиците:
« Последна редакция: Май 23, 2018, 07:25:12 pm от locco »

Неактивен juliang

 • Главен инквизитор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 3 327
Re: Carl Cella - Кола на Вода
« Отговор #1 -: Май 23, 2018, 07:48:11 pm »
Само не разбрах как разлага водата... вероятно с електричество от алтернатора?
И още ... бензина се състои от въглеВОДОРОДи, и при горенето отдава немалко количество водна пара. Не усещам тя да създава кой-знае каква корозия вътре в двигателя (а и няма как, при условие че колектроите понякога са горещи до червено). Защо трябва да се изпишат толкова много неща за нещо, което реално не е проблем, а основни неща са изпуснати?

Мнението ми за световната конспирация няма да го повтарям... :)

Неактивен juliang

 • Главен инквизитор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 3 327
Re: Carl Cella - Кола на Вода
« Отговор #2 -: Май 24, 2018, 02:39:42 pm »
Смогът в София се образува по съвсем други причини и автомобилите не са най-големия проблем. За съжаление е намесена география, и решение няма.

Неактивен az_skeleta

 • Активен
 • **
 • Публикации: 294
 • Пол: Мъж
Re: Carl Cella - Кола на Вода
« Отговор #3 -: Май 24, 2018, 04:09:27 pm »
Локо, аз виждам решението на проблема много по различно. Ако на мястото на светофарите се направят кръстовища с подлези и надлези, тогава ще се намали драстично разхода на гориво от автомобилите, и проблемите на скапаните кметове с околната среда ще се решат. Само че няма толкова пари защото едно нещо което струва 2 лева, кмета го купува за 200. Забрави ги тия статии и си използвай главата по предназначение.

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 143
 • Мисля, следователно...мисля!
Re: Carl Cella - Кола на Вода
« Отговор #4 -: Май 25, 2018, 02:01:15 am »
Локо, аз виждам решението на проблема много по различно. Ако на мястото на светофарите се направят кръстовища с подлези и надлези, тогава ще се намали драстично разхода на гориво от автомобилите, и проблемите на скапаните кметове с околната среда ще се решат. Само че няма толкова пари защото едно нещо което струва 2 лева, кмета го купува за 200. Забрави ги тия статии и си използвай главата по предназначение.
Ти да не би да не си шофьор?
Иначе не мога да си представя да лансираш подобна идея!
Ако на кръстовището искам да завия наляво или на дясно, според теб трябва да пълзя от 300 до 500 метра по "детелина" и вместо да си изчакам тези 20-30 секунди на празен ход, да си троша нервите, разхода и да увеличавам вредните емисии?
Отделно, че трябва (поне в София) да изпосъборим по десетина жилищни кооперации около всяко кръстовище...за да има място за детелината?

Неактивен az_skeleta

 • Активен
 • **
 • Публикации: 294
 • Пол: Мъж
Re: Carl Cella - Кола на Вода
« Отговор #5 -: Май 25, 2018, 05:09:06 pm »
Atos, в София когато съм ходил до сега нито веднъж не ми се е случило да чакам на светофар 20-30 сек. А ти в момента си представяш при сегашните задръствания как ще трябва да завиваш на някъде. Да ама в случая който описвам такива задръствания не би трябвало да има.

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 143
 • Мисля, следователно...мисля!
Re: Carl Cella - Кола на Вода
« Отговор #6 -: Май 25, 2018, 10:20:23 pm »
Ок, в час-пик може да стигне  до 3-4 минути чакането...но не е това решението мисля?
решението е просто...да няма ДВГ...

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 335
Re: Carl Cella - Кола на Вода
« Отговор #7 -: Май 26, 2018, 10:09:03 am »
1. Не мога да се сдържа да цитирам част от материала на Локо, щото е много актуален ;D
.....................
И тогава нашето общество е изпълнено само с обикновени гъзове, които изглежда са само тук с една цел, за да бъдат nemeses за всички творци ... като казват неща като: "О, не вярвам, че" или "Това не" "Наистина ли работи, това е просто измама. Видях един човек по телевизията, който показа как тези неща изгарят двигатели" или "Как така никога не сме чували за това, ако наистина работи?" ... Всички глупави шибани идиоти, на които са промивали мозъка през целия им живот, за да повярват на всичко, което виждат по телевизията, като неоспоримата истина!
........................
2. Никой ли не забеляза, че клетката е стоманена, вероятно с полирани вътрешни стени защото е от 316 L неръждавейка??? Целият модел просто крещи "клетка на Джоооо" и няма кой да чуе... явно поради онова за гъзовете дето само приказват ама там горе нямат никой наличен ;D
3. Системата много прилича по конструкция на оригиналната клетка на бай Илия и гарантирам че задържа голяма част от оргонната пара вътре - т.е. не е с плексигласов и съответно проницаем за нея корпус. Така че енергийния флуид + оксиводорода като съпътстващ такъв отиват директно в двигателя.

Само отбелязвам. Който иска, може да опита да направи прототип на ТАЗИ клетка и да тества на карбураторен мотор, като спази чертежите едно към едно.
Ако никой не го направи, след някое време ще опитам аз на стара 124-ка, защото са с чугунен блок и с една проста газова уредба вероятно ще стане още по-добре.

Поздрави!

Неактивен Радико

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 6 080
 • Пол: Мъж
 • Преди сламката е гредата
  • http://martinov-radiko.blogspot.com/
 • Скайп: radiko1a
Re: Carl Cella - Кола на Вода
« Отговор #8 -: Май 26, 2018, 10:54:53 am »
Ти да не би да не си шофьор?
Иначе не мога да си представя да лансираш подобна идея!
Ако на кръстовището искам да завия наляво или на дясно, според теб трябва да пълзя от 300 до 500 метра по "детелина" и вместо да си изчакам тези 20-30 секунди на празен ход, да си троша нервите, разхода и да увеличавам вредните емисии?
Отделно, че трябва (поне в София) да изпосъборим по десетина жилищни кооперации около всяко кръстовище...за да има място за детелината?
Не бе той az_skeleta просто визира кръстовища от типа на тези дето направиха на Лъвов мост и на телевизионната кула. Постигна се по мой наблюдения сериозно увеличаване на скоростта на преминаването през тях.

Неактивен Михаил Кузмов

 • Успешен Експериментатор
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 566
Re: Carl Cella - Кола на Вода
« Отговор #9 -: Май 26, 2018, 12:21:37 pm »
Здравей caduceus! Не беше ли ти, който лично написа съвсем скоро, че тази технология е аут за теб? И още, че до сега не си правил елктролиза с цел добиване на газ! На какво тогава базираш увереността си, в защита на тези писания? Очевидно, само на прочетено! И още, нали уж само полиран алуминий не пропуска оргона (енергийният флуид)? А клетката е стоманена!
Нямам нищо против оргонната пара, стига да се намери начин как да се добива! Припомням ти, от кога чакам съвет от теб в темата "Joe Cell"? Как да преобразувам моята Joe Cell, така че да добие оргонна пара? Май че има 2 год.
Забелязваш ли че не си последователен? Дори объркващ! Съзнателно или не, ти ще кажеш!
Прототип на тази клетка, нямам намерение да правя. Имам над 10 прототипа направени в търсенията си. Някои подарих, други разруших, оставих си само три, които работят най-перфектно. St. Meyer, Joe Cell и мой мокър дизайн с 6 клетки.
Арогантността на този човек виждам ти е харесала, защото и ти имаш подобен стил!
Само едно предупреждение! Преди да вложиш време, труд и пари в преработка на 124ката, помисли добре, за да не се окажеш измежду обикновените гъзове в последствие!
Поздрави!

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 335
Re: Carl Cella - Кола на Вода
« Отговор #10 -: Май 26, 2018, 01:27:46 pm »
Кузмов
1. Това не става със съвети - Джо селл си има особености е не е дадено на всеки да се занимава с тази клетка. Ако ти е писано, ще разбереш и направиш - а ако не ти идва отвътре, значи просто не си за тази работа. Пряко е свързано с енергията и осъзнаването. Малка грешка в материалите или обработката - и всичко отива на майната си, енергията не се натрупва достатъчно...
2. Да, технологията не е съвършена, но това не значи че не може да се експериментира по нея. Интересна ми е, но просто нямам време в момента. Комплицирано е - просто прочети ръководството на Алек Шифър в частта му за грешките при Джо селл и виж сам.
3. Поздравления за това, че си направил десетина оксиводородни клетки - но много важно, ако не работят коректно. Компютър се прави с разбиране, иначе става просто шкафче  :)
4. Човекът не е арогантен, просто му е писнало и се изразява малко по-грубичко - а като се има предвид и с какво се занимава в музикалната област, става разбираемо  :) Хвала му, че си е дал труд да напише какво е постигнал - пък който не му харесва, да не се занимава.
5. Със 124-ките имам доста практика. Основно заради моите оптимизатори - и знам точно какво става в мотора при различни режими, когато си му сложил нещо оргонизиращо двигателя. С обикновена газ се получава много добре и може да се настрои на максимален ефект, особено като се пипне и делкото за по-голямо предварение. Така че, изненади там няма, защото и при К1, К2 и К3 има отделяне на оргонна пара, макар и в по-малки количества. Да, клетка не съм слагал - особено такава оптимизирана за пр-во на оргонна пара. Ще видим... Като завърша работата по здравословните машини /правя три модела в момента/ и ги пусна на пазара, ще се заема и с това.
Поздрави!

Неактивен бай Теню

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 423
 • Чем больше узнаю людей, тем больше нравятся собаки
Re: Carl Cella - Кола на Вода
« Отговор #11 -: Май 27, 2018, 12:11:04 pm »

Неактивен ndm

 • Специалист
 • Стабилен
 • ***
 • Публикации: 647
 • и има и ш извади ако трее - че даже ш и работи
Re: Carl Cella - Кола на Вода
« Отговор #12 -: Май 27, 2018, 04:07:00 pm »
Чак сега разбрах защо е било рЯЗкото спадане на цените на нефта преди няколко години. Това бе ерата на появата на оптимизаторите с кодовото название КЗ(между буквите на абревиатурата има предлог). Много по-късно, когато се установи истинската причина за тази рЯЗка аномалия, вече беше късно да се спре процеса на наводнение(на оптимизацията на процеса). Едни от най-облагодетелствените региони се оказа Нидерланд. Оказа се обаче, че там имало некои омрази, които забраниха кацането на всякаква пропаганда идваща от босфора. Постепееенно обаче, като се разбра, че смрадта не развързва кесията за КЗ(тук все още продължава да има предЛОЖ), се мина на нещо, което трябва да жегне жопите(от рус.), а именно:
Като завърша работата по здравословните машини /правя три модела в момента/ и ги пусна на пазара, ще се заема и с това.
Остава открит въпроса, работи ли се със здравната каса или ……
Но имаме твърдото уверение, че наесен всичко ще си дойде на място –в блаженните оргонни води. Наесен, както е казал поета- „септември ще бъде май” и нЕкои го намразили, продали дървата.

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 335
Re: Carl Cella - Кола на Вода
« Отговор #13 -: Май 28, 2018, 09:08:17 am »
Дрън дрън празни приказки. Литературата не ти се удава, дано поне нещо друго...
Админите може да ми сложат вляво и един надпис "тролодразнител"  ;D
Чистете плявата, че става доста повече от житото.