Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla

Джон Уоррел Киили - Пионерът

<< < (6/8) > >>

Питър:
Огромния човешки и компютърен ресурс трябва да се включи в нещо. Енергията трябва да се похарчи на халос ... Другите неща се получават от само себе си.
Ще ти отговоря така - този, който лети в BMW-то си към светофата, няма никакъв шанс да изпревари онзи, който бавно ходи пеш по тротоара.
И ще ти го обясня - първият няма грам свободен ресурс, отклоняването на вниманивто му дори за миг може да му коства здравето до живот.
Докато вторият има шанс да стигне бавно до пейката , да седне и да погледне в небето - и може би да се сети как стоейки на пейката се движи с няколко хиляди км/сек. в открития космос.
Въпрос на ресурс. Свободен или зает. Осовободи си ума , излез в парка. Идват 2 почивни.
С BMW-то си някъде между 0 и ... колко стигнаха сега 300 ?
Свобода - значи варианти, дай си вариант извън ... заетия ресурс. Американците ги остави. Тесла е роден в Смилян, споменава майка си като човек , с който се е разбирал. В района на Смилян живее 150 хил. българско население ... има опасност пак да взема да дрънкам.

dymelsoft:

--- Цитат ---наистина ми е време да спра да дрънкам
--- Край на цитат ---

Питър, цитата по-горе е всъщност най-същественото нещо написано от теб, от появата ти във форума до момента.
В интерес на истината, мязаш ми на политик. Много приказки, нищо не ти се разбира, за което другите са виновни, защото са прости и накрая резултат - нула.
Излишно е сигурно да питам, нещо на практика сътворил ли си до момента, макар и без успехи или просто си "открил" Джон Киили, много те "кефи" този факт и сега имаш и трибуна да се похвалиш.

П.П. Чакаме, сериозен материал, базиран на твоя личен опит и конкретни въпроси, които те вълнуват и смяташ, че тук можеш да намериш отговори. Иначе, "тролове" във форума бол. Дано и ти не си поредния такъв, че ми идвате малко в повече.  ;)

Питър:
за момента се изнизвам от тук по терлици, ще ме намерите на друго място ..малко ме притеснихте тук а съм срамежлив

Питър:
Общо взето тишина и незнание, нищо не се случва. Докато аз се писах 'срамежлив' , някои без да си признават  - ги намирам в лехата 'леко страхлив'. 'Леко страхлив' води до 'малко приведен'. На вид изпъчен , а вътре в себе си внимава къде стъпва ..когато трябва да лети като флагман.
Ще продължа да правя това дето всички го можем , да пазя тишина и да си чета. Жалко, че мазичката остава заключена..
На този, който иска да държи ключове трябва непрекъснато да му се напомня - тъй както отключва и заключва човекът , тъй ще му се отключи и заключи .. и т.н. и т.н..   

dmitarp:
Питър, Питър Пан, момчето, което не искаше да порасне. Няма страшно, много са в това полежение, но един ден им се налага все пак да пораснат и тогава ще разберат колко много са пропуснали, та чак няма наваксване.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия