Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Главния Проблем при Електромобила
Радико:
--- Цитат --- Наваксването ако не се разбира и тренира, няма смисъл от него
--- Край на цитат ---
Прав си зарежи, карай си така.
montanar:
juliang няма как да не се съглася с примерите които посочи - погледнато под тоя ъгъл нещата са така. Но все пак има сфери де тия обороти са напълно излишни. И в името на някаква икономия на енергия да се влага камара енергия за производството на устройство не съм убеден че в всички случай би било смислено.
Например - неща които не изискват комсумация на енергия за тях важи същата тенденция.
Вероятно истината е някъде по средата както винаги в подобен род проблеми.
mito_kupona:
Двигателя с вътрешно горене е една от най-големите глупости измисляни от човечествово, 30% КПД и 70% загуби, и е тотален замърсител на въздуха. Следващата глупост е електромобил с акумолаторна батерия. Замърсяването при производството на акумулаторите ще е по-голямо от това на ДВГ. Соларни панели, вятърни генератори, също не ефективни, скъпи и непостоянни източници на енергия, зависещи от природата.
Решението е едно, преобразувател на енергия тип Капанадзе или подобен. Тесла е демонстрирал такова устройство още през далечната 1901 година в един от заводите на Форд при тест на електромобил. И вместо да плюете по Капанадзе и да пълните темата с глупости, трябва да повярвате, че такова устройство съществува, още Тесла го е измислил, и да помислите как работи такова устройство, а то работи..... ;) Това е бъдещето..... Всичко друго, са празни приказки.....
montanar:
АМИН!
Радико:
--- Цитат --- Решението е едно, преобразувател на енергия тип Капанадзе или подобен. Тесла е демонстрирал такова устройство още през далечната 1901 година в един от заводите на Форд при тест на електромобил. И вместо да плюете по Капанадзе и да пълните темата с глупости, трябва да повярвате, че такова устройство съществува
--- Край на цитат ---
Добре Мито повярвах че съществува такова устройство. Аре сега кажи как да го направиме щот моята вяра не е чак толкова силна че и да ми покаже как да го направя. Та покажи ти.
Ако не можеш да ми покажеш ше чакам и ще се занимавам с други неща докато получа прозрение как точно го прави Капанадзе. За Дейвид Копърфилд имам прозрение за Динамо също имам и за Хундини и за Мистър Сенко имам виж за Капанадзе не ми е дошло още.
Значи чакам и се забавлявам с други неща.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия