Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (198/266) > >>

MTM:
Истината е следната. НАЗДАРЬОВА, НАЗДАРЬОВА... (мноо са, СЕ напили..)
 Добре, че не беше, някоя ядрена ракета. Към САЩ..

Радико:

--- Цитат на: VITAN в Октомври 22, 2020, 08:32:56 pm ---Не съм се хванал за 103%:
- Казах кой в какъвто % иска да вярва.
- Чернобил мисля е по-старо поколение реактор от Козлодуй.

Още казах, че това е едно от приложенията: да смущава УКВ-то на авиацията.
Естествено това е задхоризонтен радар. Уникален за времето си. И естествено това му е основното приложение.
Руснаците никога не са разчитали като янките да спират ядрени ракети с плазмени облаци/лещи в йоносферата...
Не ми се обясняваше що е то задхоризонтен радар... и що е то крилати ракети летящи с бръснещ над земята полет.

--- Край на цитат ---
Витане, Витанеее.
Кво е туи нещо туи чудо тоз съветски ХААРП. Чернобилската АЕЦ е била 4000 мегавата. И всичко това да блъска в някаква антена. Всяко семейство което изразходва по 1 киловат постоянно всеки ден по 24 часа плаща 150 лева месечно. Хиляда такива семейства се нуждаят от един мегават мощност съответно 4 милиона такива семейства могат да се обезпечат от Чернобил по онова време. Ако са тричленни то стават12 000 000, дванадесет милиона човека. Баси харпа дет е харчел като за две Българии.
Аре посмали малко, че отгоре иде детската градина. дано го знаеш вица.

VITAN:
Само недебил може да предположи, че всичкият Чернобил е блъскал за тия антени.
Дебил не може.

Апропо HAARP-а на Аляска също се захранва от АЕЦ >> 2000 MW.
Това го помня от моите разследвания едно време по HAARP-ове и Тесла открития.
И данни йок, всичките 2 гигавата да са захранвали HAARP-а.
А в Аляска мисля антенните полета са на много по-голяма площ, макар и да са по-ниски.

mind:

--- Цитат на: juliang в Октомври 22, 2020, 08:11:57 pm ---А това на снимките е радар. Радар който може да "надзърне" зад хоризонта (нищо че земята не е кръгла, ма другите радари продължават да имат проблем да видят над 50-100 км)....

--- Край на цитат ---

Ха, усетих  ви сарказма.. :)
Ей тъй, на бързо, че нямам време да пиша по-темата, а не трябва да замира...

" Мощност на излъчване варира между 1 и 25 ват, като дава максимален обхват до около 60 морски мили (111 км) между антени монтирани на големи кораби..."
http://www.unicad.bg/boat_radio.htm

На това разстояние пропадането е 950 метра !
Нещо гравитацията ги придърпва тия радиовълни или в горния сайт лъжат?

juliang:

--- Цитат на: mind в Октомври 22, 2020, 11:25:03 pm ---Ха, усетих  ви сарказма.. :)
Ей тъй, на бързо, че нямам време да пиша по-темата, а не трябва да замира...
" Мощност на излъчване варира между 1 и 25 ват, като дава максимален обхват до около 60 морски мили (111 км) между антени монтирани на големи кораби..."
http://www.unicad.bg/boat_radio.htm
На това разстояние пропадането е 950 метра !
Нещо гравитацията ги придърпва тия радиовълни или в горния сайт лъжат?

--- Край на цитат ---

А как става светло преди слънцето да се покажа над хоризонта (сарказъм)?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия