Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
EDM electronics:
Радико, писал си под ника си "Черния отмъстител".
Пише се "ЧерниЯТ отмъстител" с пълен член. Добре, че поне името си си написал с главна буква, за разлика на твои събратя по робско колониална солидарност. :D
Не се напъвай да пишеш оправдания. Личи ти, че си ПОДпосредствен в тая материя. Лепи си там фаянсовите плочки, ходи по гурбети в чужбините, като бикяр и бъди жив и здрав. :D
EDM electronics:
--- Цитат на: VITAN в Септември 07, 2020, 08:23:23 pm ---Момко, не отваряй уста, ако не мож лапна лъжицата..
--- Край на цитат ---
Ами то има една сливенска поговорка по тоя въпрос:
"Голям Йух лапни, голяма дума н'дей казва" ;D
Радико:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 07, 2020, 09:34:28 pm ---Радико, писал си под ника си "Черния отмъстител".
Пише се "ЧерниЯТ отмъстител" с пълен член. Добре, че поне името си си написал с главна буква, за разлика на твои събратя по робско колониална солидарност. :D
Не се напъвай да пишеш оправдания. Личи ти, че си ПОДпосредствен в тая материя. Лепи си там фаянсовите плочки, ходи по гурбети в чужбините, като бикяр и бъди жив и здрав. :D
--- Край на цитат ---
Може и да си прав EDM, сигурно така се пише. Неграмотен съм за разлика от теб аз съм учил горе долу колкото Едисон или Фарадей и пак за разлика, Слава богу мога да мисля аналитично точно като тях. Както и да е. Понеже не знам как точно се пише ще го сменя изцяло, специално заради теб. За да не преминаваме към личностни нападки.
Ksurnev:
EDM, Това е специална сламка - греда.
VITAN:
Малка лъжа, лъжа, голяма лъжа, статистика. Или как се манипулира нашият БВП, за да изглежда всичко цветя и рози...
-
https://www.youtube.com/v/lGWKmODvDAI
Или А, Б-то на колониализма.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия