Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
Радико:
Така е EDM. Така е напълно си прав във логиката си. Да обаче САМО когато се отнася за същества имащи способността да разсъждават ЛОГИЧЕСКИ. Идиотите нямат тази способност. За това има нужда от психиатри, голяма нужда.
Между другото само между другото като гледам някой навици от личния живот на Путин ми се натрапва в главата аналогия със друг един велик световен лидер.
VITAN:
Бях прав за Матросов, идеологията и амбразурата.
Аркадаш, това е типичната американска пропаганда:
Ние винаги сме прави, когато ви вземаме за хамстери и дебили,
и ви наливаме версии за събитията световни в чуторите, защото,
Русия е Империя на злото и като таква винаги ражда алогично зло...
И хамстерите безоткатно прокарват всичко автоматично от ушите към устата (клавиатурата).
По логика на алогичното зло, янките могат да ви изсерат висичко,
а вие до откат да викате: дъждец вали....
Анадън му?
Всъщност най-големи русофоби в света са турците.
Нали на толкова войни и толкова бой - няма какво...
Ако е така, кажи да не водим излишен спор.
EDM electronics:
Радико, трябва да ти кажа от моята комунистическа ;D скромност, че съм доста в час с геополитическите събития. Отделям доста време от ежедневието си, да поддържам нужното ниво.
Но имам и още една хипотеза за евентуално отравяне, като изключвам напълно пръст в тая работа от страна на официалната власт, разбирай заповед на Путин или някой от светата троица - Лавров-Шойгу.
На такива, като тебе не им е известно, коя е управляващата партия в Руия и каква е идеологията й, понеже вас ви преследват постоянно комунистите от гроба, а те там са върли либерали - обичат много мангизите и през ум не им е минавало да се връща комунизма. Той комунизма съществува само във вашите глави.
Голяма част от руските управляващи имат изнесени капитали извън Русия и техния началник не е Путин, а американците. Русия е частично колонизирана страна с наченки да бъде колонизирана изцяло.
Следих внимателно действието на руските власти със скандала в Беларус, ами те никак не бяха свързани с националния им интерес. Няма да навлизам в подробности, защото е много дълго, но накратко ще ти кажа, че под страх някой управляващи либерали /за теб комунисти/ от изпълнителната власт в Русия действат по заповед на САЩ и е напълно възможно точно някой такъв да е направил отравяне, като злепостави официалната власт, за да спаси капиталите си.
Много мога да кажа по този въпрос, но мисля няма особен смисъл. Каквото и да ви каже на вас човек, вие имате вкоренен посткомунистически стрес и според мен трябва да си леете куршум, да го премахнете, за да се върнете в реалността.
Радико:
--- Цитат --- На такива, като тебе не им е известно, коя е управляващата партия в Руия и каква е идеологията й
--- Край на цитат ---
Ха Ха Ха
Доста по ясно ми е от колкото можеш да си представиш. Бедна ти е фантазията просто. Притеснявам се че не си в състояние да преживееш истината за това няма да я научиш от мен. Ако искаш да я знаеш открий си я сам.
VITAN:
И последно, на Навални му наляха много биткойни, ама за водач на опозицията си спечели само прякора:
фюрера на гумените патенца.
Навални има съдимост, а и гумените изделия за еднократна употреба ги изхвърлят, ако не са нужни.
Сега могат да издигнат за президент всеки, който има чиста справка за съдимост.
Приемам темата за изчерпана.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия