Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (128/266) > >>

mindos:

--- Цитат на: VITAN в Юни 07, 2020, 11:37:08 pm ---С какво си се напушил?! И колко висши образования взети преди и след 10-ти ноември имаш? И изобщо знаеш ли какво е българско средно училище в момента? Де***.

--- Край на цитат ---
VITAN от както сте дошъл във форума няма едно сносно нещо да сте казал.
Някой плаща ли Ви, признайте си, защото тук не виждам балами.
Само копирате Ю-тубарски видеа, които нас не ни засягат, Вие сам имате ли блог или страница?

Радико:

--- Цитат --- В Русия не знам, на село в библиотеката в къщи държахме една такава книга. 
--- Край на цитат ---
Да държали сте съвсем нормално е. Книгата се е казвала "Педагогическа поема" въобще не ми е трудно да позная името и. И за милиционер няма да е трудно. Точно това обаче е книгата която няма нищо общо с това за което говоря както вече изтъкнах по рано. Между другото аз въобше не мога да съм сигурен, че тази система на обучение за която говоря е наистина макаренковска. Като знам колко неща измислени от други хора руснаците си ги приписват на техни "учени"  най вероятно и това да е присвоено.

VITAN:
Не отговори колко висше-та си вземал преди (или по време) на 1989/1990 г. и колко след това.

Колкото до сегашното средно образование, знаеш ли какво подписват даскалите сега? Малко да му нарани чувствата на келеша и е уволнен!
Какъв Макаренко, к'ви 5 лева?!

Радико:
Витане Витане. Имаш късмет, че се опитвам да спазвам "до колкото мога" добрият тон във форума иначе отдавна да съм ти обяснил колко си тъп. Ама аиде заради добрия тон няма да го направя.
Само ще те попитам в отговор на въпроса ти колко висши съм завършил:
Според теб колко пъти трябва да бъде заклан един човек за да разбере как се колят хора. Всеки които е заклан вече не знае как става това. Всеки който е преминал през кланницата на висшето образовани вече не може да знае какво му причиняват. По същата причина. А ти продължаваш да спориш не срещу доводите ми а срещу тяхната твоя погрешна интерпретация. Няма да казвам защо го правиш в името на добрият тон. Съвсем очевидно е, че и хабер си нямаш за каква система говоря ами продължаваш да си представяш една друга система основаваща се на бои с показалка през пръстите. Оффф добре че тряба да спазвам добрият тон.

nasko:
Интересно от Саня во Флориде.
Похороны Джорджа Флойда
Интересен календар 2020г. И малко плашещ.
https://www.youtube.com/watch?v=L4zB5tEmGXE

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия