Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (119/266) > >>

Радико:

--- Цитат на: svetlio760 в Юни 01, 2020, 09:09:36 pm ---Представете си въвеждане на електронна валута и обявяване на сегашните валути за невалидни. Кой ще намаже. Америка дължи на Китай трилиони. Ние дължим на ЕС некви изкуствени трилиони имащи за цел да ни окрадат труда. На края долара ще стане доеврал и ще е електронна единна валута, Където е удобно заемите ще останат, където не е ще се премахнат и толкоз. И ей ти контрол! Могат да карантинират целия свят, защо да не могат и това?

--- Край на цитат ---
Светльо според мен пропускаш нещо важно. А именно: Безусловния Базов Доход.
На много хора това им звучи прекрасно. И нещата лека полека отиват натам са има няколко дребни пречки но ще ги отстранят
 Примерно миграцията. Ама ей на обявиха карантина и спряха миграцията. Урежда се. И с другите пречки така ще стане. И после Рай. Рай ама дали. Нещо на мен този ББД ми прилича на червейчето на кукичката.

Аtos:
Юлиане, как я вадиш тази джаджа от фугата после?

juliang:

--- Цитат на: atos в Юни 01, 2020, 09:42:45 pm ---Юлиане, как я вадиш тази джаджа от фугата после?

--- Край на цитат ---
Оранжевото е нарочно отслабено долу, и като цимента стегне просто го ритваш, и то се къса точно там. Парче остава под плочката, но е много дълбоко и не пречи на фугирането.

Така че едната част е консуматив, само клинчетата са за многократна употреба.

Радико:
Може ли някой от специалистите да помогне с реденето на тия плочки

VITAN:
А може ли да си отцепите нишката?!
Тук е за друго.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия