Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (118/266) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 01, 2020, 02:44:53 pm ---... Забелязал съм, че всеки който е пропуснал да получи висше образование има комплекси. Все ще измисли някаква причина, че или не било нужно, или комунистите му пречели, или нямало никакъв смисъл, че тези дето учили били много по-прости от тях  ;), друго си е да се образоваш от Интернет и като отидеш да кандидатстваш за работа, за която се изисква диплома, да кажеш: моята е от Интернет, като гарант за най-добро качество.  :D

--- Край на цитат ---

Ааааа... не генерализирай :)
Аз диплома за висше нямам, и това никога не ми е било проблем. Да, един път кандидатствах за държавна (т.е. общинска) службица, и не ме взеха щот съм нямал тая хартийка ... но продължавам да си мисля, че това не беше провала на живота ми, и едва ли щяха да направя кариера в някаква общинска фирма. То не че сега кариерата ми е невероятна ... :)

И аз също шпакловам, боядисвам, редя гранитогрес и теракот, ремонтирам горелки, автомобили, програмирам промишелни контролери, пиша разни нещица на С# и не само... неща дето не се преподават във ВУЗ и няма дипломи за тях.

EDM electronics:
juliang, аз също поставям фаянс и гренитогрес и то на ниво топ-гън  ;), от бълдър години  ;), но само за собствени нужди. Така и с гипсокартона, и всичко що е строителство, доставя ми удоволствие. Поставял съм и под от керамзит + гипсофазер - плаващ под. Ако някога ти се наложи - питай.

Ето какво ноу-хау си поръчах от Алиексперс за бързо нивелиране на гранитогреса, че скоро ще поставям в гаража - Ладата ми иска да стои на гренитогрес, не на голия цимент  :D:
Виж видеото
https://aliexpress.ru/item/33046114632.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.470533edsEGKe9

juliang:
Аз ползвам тази система:

Има я в железарията до нас :)

svetlio760:
Представете си въвеждане на електронна валута и обявяване на сегашните валути за невалидни. Кой ще намаже. Америка дължи на Китай трилиони. Ние дължим на ЕС некви изкуствени трилиони имащи за цел да ни окрадат труда. На края долара ще стане доеврал и ще е електронна единна валута, Където е удобно заемите ще останат, където не е ще се премахнат и толкоз. И ей ти контрол! Могат да карантинират целия свят, защо да не могат и това?

EDM electronics:
svetlio760 ,
1 трил. = 1 000 милрд.   :)
Много ги речИ тия трилиони...
И не ги дължим на ЕС, а на кредитори - банки.
Мисля, че външният ни дълг е около 30 млрд., но може и да греша някой друг милиард.  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия