Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (113/266) > >>

EDM electronics:
krasias отдавна говориш глупости по темите и хайде сега ми посочи кои са тия убити от комунистите интелектуалци?

EDM electronics:

--- Цитат на: krasias в Юни 01, 2020, 09:19:34 am ---ЕДМ, образовах се сам щото ако чаках на образованието дето ми даваха комунистите

--- Край на цитат ---

Чиста проява на комплекси...образовал се сам....
А аз съм се образовал в университет и то не една магистратура, мислиш ли че си се САМОобразовал по-качествено от мен?

Няма как да работиш определени професии без сертификат - диплома за завършено образование. За зидаро-мазач не ти е необходима диплома.

Комунистите му били виновни....

VITAN:
Ето ви есенцията от най-развития и най-демократичният капитализъм.

В САЩ повечето кухни са направени от "говна" (цитат). Протича 1 кран, събира се на пода 1 ведро вода.
Сметката?
Ремонт около 18 000$.
А Радико се възхищаваше на заплатите в САЩ :)
Любувайте се, авторът на клипа е техничар (за протокола):
https://www.youtube.com/v/jwKw0-zTBKI

krasias:
Нямам време да пиша но пък забелязвам че всеки който не споделя твойте мисли почва да става неадекватен и да говори глупости. Що ли става така а....

EDM electronics:

--- Цитат на: krasias в Юни 01, 2020, 09:24:34 am ---Нямам време да пиша но пък забелязвам че всеки който не споделя твойте мисли почва да става неадекватен и да говори глупости. Що ли става така а....

--- Край на цитат ---
krasias , когато поддържаш някаква позиция и си решил да опонираш, докажи я? Кои са тези интелектуалци, тази маса от хора, които комунистите убили, та сега ти да страдаш, че не си ходил на училище, а се наложило сам да се образоваш?

Не ми говори общи приказки.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия