Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (112/266) > >>

dmitarp:
Много оперни певци, поп изпълнители, изпълнители на народна музика, концерт майстори и рапари гласуват за ГЕРБ.

EDM electronics:
Понеже моя "политически" опонент Радико ;) се беше притеснил, че "студентите" четели във форума, демек учили се, на мен ми се струва, че няма въобще такива.

Доколкото имам наблюдения върху младото поколение, съм разочарован от възможностите им утрешния ден да поемат щафетата в държавата, като бас хващам, ако дадете на един младеж да забие един пирон /трудната задача да забие пирон!  :D/, той първо ще пита какво е пирон, защото няма да е виждал, после ако не си начупи пръстите - на...
Това е плашещото. Умишлено образованието в цял свят, не само у нас, а и у САЩ и Англия е направено така, че да ражда дебили - не случайно.

Пример:
Един мой племенник едва изкласи с 3-ки някакво дебилно-колониално средно НЕспециално образование. Имаше предмети, по които остана на изпит, такива дето, ако нямаше тапи в ушите и бакърени очила, материала щеше да научи от улицата. Емигрира в Англия, записа се в колеж и там бил отличник на випуска - най-умния, нямало по-умен от него от цял свят. Смятайте за какво иде реч... :D

Друг премер:
В САЩ висшето образование е направено за пари. Занятията са два пъти седмично по половин ден. Преподавателите си говорят общи приказки и всъщност не преподават, а след общите приказки ти дават пример от някой блогер от Ю-Туб с кадърни уроци и кара студентите да учат оттам. Това е. После излизаш отличник. Работа с дипломата не можеш да си намериш. Въобще нещата стоят точно така, както са у нас с частните университети, дето били по-качествени от държавните.  :D

krasias:
Няма какво да се чудите след като комунистите веднага с идването си на власт избиха цялата интелигенция, а малкото които останаха бяха подложени на натиск и подигравки. И сега нямало умни ами няма, няма и да има щото отдавна тука е създадена нагласата да се уважава глупостта и простотията.

EDM electronics:

--- Цитат на: krasias в Юни 01, 2020, 09:07:35 am ---Няма какво да се чудите след като комунистите веднага с идването си на власт избиха цялата интелигенция, а малкото които останаха бяха подложени на натиск и подигравки. И сега нямало умни ами няма, няма и да има щото отдавна тука е създадена нагласата да се уважава глупостта и простотията.

--- Край на цитат ---
Айде още един дето комунистите му виновни. А вие къде получихте образование, при капиталистите ли?
Холивуд и западната пропаганда яко ви е промила мозъка и инвалидизирала способността да мислите правилно.

Да го кажа по-директно за такива дето трудно схващат:
Едно време образованието през социализма беше в пъти по-добро от това сега в капитализма!
Дано вече е станало ясно.

krasias:
ЕДМ, образовах се сам, щото ако чаках на образованието дето ми даваха комунистите сега щях да съм като теб. Между другото отдавна наблюдавам как със всички сили и средства се опитваш да изкараш една чисто материалистична философия като комунизма която по нищо не се различава от капитализма, като чист идеализъм. Е дори Маркс е казал че комунизма ще настъпи във омразните за теб развити капиталистически държави.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия