Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (90/266) > >>

plcsoft:

--- Цитат на: juliang в Март 19, 2020, 07:43:45 pm ---plcsoft, структурата на богатството е пирамида. Няма място за всички на по-горното ниво. Някой трябва да тъпче на същото, друг пропада на по-ниско. На всяко следващо ниво бройката е по-малка. И това е напълно нормално, не може всички да израстват, защото тогава няма да има конкуренция.

--- Край на цитат ---

Съгласен съм с това което си написал! Но има нещо друго, което мнозинството хора не го разбират. А това е че, самата пирамида се крепи на зомбираното умственно състояние на народонаселението. Ако това народонаселение е по-осъзнато и не толкова вкопчено в паянтовите структури на социума то и богатството ще бъде по-добре разпределено, демек "Върха на пирамидата, няма да се вмирисва толкова, само ще вони от време на време"! Ако разбираш правилно какво намеквам.

--- Цитат на: Радико в Март 19, 2020, 07:54:14 pm ---Юлияне нали знаеш, че има хора дето:
 -Я не сакам я да сам добре я сакам Вуте да е зле.
Такива хора мечтата им е, всички наравно в каменната епоха.

--- Край на цитат ---

Радико въобще не става въпрос за връщане в каменната ера а за един по-разумен осъзнат и пълноценен живот. Живот в който човек осъзнава пълноценно какъв божествен дар е света в който живее и живее в хармония със този ЖИВ свят, за разлика от сегашното лумпенизирано състояние на индустриалните роби доведени до свърхамбицираност и вманиаченост - наречено -хомоманиакус(вманиачен човек)! А не хомосапиенс(разумен човек)! Сигурен съм че, тези изречения няма да ги разбереш! Но за това не си виновен само ти! Сори! Ако намекваш за моите писания,де!

Радико:

--- Цитат --- Радико въобще не става въпрос за връщане в каменната ера а за един по-разумен осъзнат и пълноценен живот. Живот в който човек осъзнава пълноценно какъв божествен дар е света в който живее и живее в хармония със този ЖИВ свят, за разлика от сегашното лумпенизирано състояние на индустриалните роби доведени до свърхамбицираност и вманиаченост - наречено -хомоманиакус(вманиачен човек)! А не хомосапиенс(разумен човек)! Сигурен съм че, тези изречения няма да ги разбереш! Но за това не си виновен само ти! Сори! Ако намекваш за моите писания,де! 
--- Край на цитат ---
Дали не се бъркам ама ти не пишеше ли някъде от чужбина. Ако е така би трябвало да видиш, че тези неща вече се случват. Западният свят върви към следващия обществен строй след капитализма източния по точно североизточния едва сега излиза от феодалния строй и навлиза в капитализма по голямата част от нашите медии са под тяхно влияние и плюят по заповед новото общество което е заплаха за новоизлюпените руски капиталисти. Ако си някъде на запад, огледай се. Ако не си, не мога да ти помогна.

plcsoft:
Знаех, че няма да разбереш, какво съм искал да кажа! Но не си виновен, дресировката ти е такава! За да разбереш написаното от мен трябва да си извървял моят път, а ти не си! За това те оправдавам! :)
Не, не пиша от чужбина! Целият ми живот е преминал в България. Тоест вече 30 години отдавам труда и живота си за майката родина! ;) Имах на млади години такава илюзия да ходя на Запад но, после прецених че, няма смисъл и хубаво че съм се отказал, още тогава! Не си мисли че съм Североизточно настроен!Те тези са по-психясали и от западнонастроените! Аз съм си българонастроен със наченки на природоосъзнатост............ ;)
Айде, лек ден от мен!   

VITAN:
@plcsoft - либералите и анархистите дори под юргана ще намерят руска агресия!

Няма значение изобщо какво им показва GPS-а... All over the world !!

juliang:

--- Цитат на: plcsoft в Март 20, 2020, 07:23:22 am ---Съгласен съм с това което си написал! Но има нещо друго, което мнозинството хора не го разбират. А това е че, самата пирамида се крепи на зомбираното умственно състояние на народонаселението. Ако това народонаселение е по-осъзнато и не толкова вкопчено в паянтовите структури на социума то и богатството ще бъде по-добре разпределено, демек "Върха на пирамидата, няма да се вмирисва толкова, само ще вони от време на време"! Ако разбираш правилно какво намеквам.

--- Край на цитат ---

Каквато и пирамида да вземеш, центъра на тежестта й винаги се намира грубо на 1/3 от височината й. Независимо дали пирамидата е висока и тясна, или ниска с широка основа. Геометрия...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия