Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
Pegas:
Да се дели МАФИЯТА на руснаци и американци е доста нелепо и наивно!
В всяка държава има тумори /организирана престъпност/ и те действат организирано в цял свят! При това те са на високите етажи на властта!
Ето Никола Тесла преди 100г. е подарил свободната енергия на хората - но все още тя не е за ширпотребата .. Само малцина ПРОСВЕТЕНИ я ползват !
Промяната трябва да започне от обикновените хора - но те са силно заблудени и трудно ще се събудят!
Всичко е толко гнило - религия,наука,медицина,промишленост ....
plcsoft:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 19, 2020, 09:45:10 am --- Ще забогатете в България, га ми цъфнат налъмите. Ще ходите, като Радико с дисагите в чужбина за 5 лв. с целия катун - и на дърти години, и на дърти години, да си купите една счупена западна кола, а там ще сте чистачи, хигиенисти, строители, не банкери.
--- Край на цитат ---
:) :) Точно описание на най-новото българско робство! Ши кажеш че аз съм го писал! :D Интересно какво ли ще пишат следващите поколения за сегашната ситуация, при положение че останат живи хора, де! Само да добавя, за 140 години българска държава само по-добре чистим тоалетните на Европа, нищо друго не ни се отдава, май ! :D
plcsoft:
--- Цитат на: plcsoft в Март 19, 2020, 11:19:50 am ---:) :) Точно описание на най-новото българско робство! Ши кажеш че аз съм го писал! :D Интересно какво ли ще пишат следващите поколения за сегашната ситуация, при положение че останат живи хора, де! Само да добавя, за 140 години българска държава само по-добре чистим тоалетните на Европа, нищо друго не ни се отдава, май ! :D
--- Край на цитат ---
Само да добавя послеслов! Щом цял живот ще сме роби, защо тогава да се трепем като грешни дяволи(да учиш, да раждаш деца, да подържаш системата и т.н.) за да осигуряваме чуждото щастие, така и така цял живот мирезия, я по-добре да си гледаме кефа в остатъка от дните който са ни дадени на този свят, пък кото ни е писано!
juliang:
plcsoft, структурата на богатството е пирамида. Няма място за всички на по-горното ниво. Някой трябва да тъпче на същото, друг пропада на по-ниско. На всяко следващо ниво бройката е по-малка. И това е напълно нормално, не може всички да израстват, защото тогава няма да има конкуренция.
Радико:
Юлияне нали знаеш, че има хора дето:
-Я не сакам я да сам добре я сакам Вуте да е зле.
Такива хора мечтата им е, всички наравно в каменната епоха.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия