Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
krasias:
Ми то едно време ако някой излезеше от лагера после кат се върнеше се подписваше че няма да казва какво е видял.
epwpixieq-1:
--- Цитат на: Радико в Март 17, 2020, 08:15:45 pm ---epwpixieq-1 Ако си прав което според мен въобще не е изключено а даже много вероятно, почти сигурно. Това означава, да очакваме малко преди това сериозен спад в цената на въпросните тежки материални активи.
--- Край на цитат ---
Възможно е да има такъв, но основно спада, според мен, ще бъде релативен (макар че и номинален ще има понеже ликвидността изчезва и на който му трябват средства иска не иска ще продава това което се търси), сравнен с други материални активи.
При положение че ви интересува, вижте как са се движили цените на стоките и услугите но в златно изражение от 1900 година насам. Има такава информация в нета. Въпроса е че когато има паника, всяка разумност на стадното общество изчезва. Не очаквам нещо по-различно и през този идващ преход. Разликата, освен това че ще бъде много по-сериозно от преди 12 години, поне за мен, е че се чувствам подготвен да се възползвам от паниката на хората. но дали ще сполуча един господ знае. Това ще стане ясно след години.
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Март 17, 2020, 09:24:10 pm ---Значи въобще няма оправдание
--- Край на цитат ---
A за какво да ти се оправдава.
В нищо не е излъгал.
Ходиш си по целият свят, правиш "каквото си искаш",
само дето твоите наследници скоро ще треперят пред ордите на Ердоган.
Останат ли 2 милиона етнически българи (както е тръгнало),
Ердоган отдавна е казъл, че Лудогорието и Кърджали са му на сърцето.
И ще поискаш и кльон и 16-та република, и петрол под световните цени на бартер
срещу булгаристански стоки и всички екстри.
Освен, ако вече не си приел исляма и не ти пука...
Радико:
Витане не знам коя е тая страна за която говориш но определено не става дума за моята родина.
Моята родина е с население 512 милиона. Трудно ще и е на Турция да я прегази.
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Март 17, 2020, 09:57:06 pm ---Витане не знам коя е тая страна за която говориш но определено не става дума за моята родина.
Моята родина е с население 512 милиона. Трудно ще и е на Турция да я прегази.
--- Край на цитат ---
Разбрах, ти си родом от ЕС.
Безродник.
Евроатлантик.
Не си ми сънародник.
Ердоган каза на хората си в ЕС да раждат по 5 деца.
При тая ЕС раждаемост и това е въпрос на време.
Някои викат, че ще има ЕвроГейски халифат след време...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия