Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
Радико:
Иван Димов. Замисленото от теб ТКЗС наистина е актуално, но имаш изключително грешен подход в идеята за реализацията му. И най добрата идея може да бъде провалена от погрешен "сега е модерно" мениджмънт.
Радико:
Няма как да му помогна ако той не търси моята помощ. Насила хубост не става освен това какво точно да му помогна. За момента той само си мечтае. Да му помогна освен за да са му мечтите по красиви. Или понеже съм голям гадняр да му кажа, че докато той си мечтае други вече реализират мечтите му.
Радико:
Van Специално за капанадзе, ако само за 30 минути спреш да мечтаеш и се заемеш да разсъждаваш...
Но не да разсъждаваш върху "изобретението" му а върху личността му като психолог. Това обаче трябва да се случи в друга тема защото не знам някои в този форум да се плаши от капанадзе.
Иван Димов:
Радико, аз не претендирам за монопол върху идеята си. И не ревнувам ако някой друг я реализира преди мен. Но това е верният път и колкото по-рано това се разбере, толкова по-бързо животът ни ще се подобри. А ако аз се проваля с ТКЗС-то, то много от моите идеи в техниката също ще изчезнат заедно с мен. Защото не мисля да подарявам знания на хора, които после ще ги използват против мен. Огледайте се наоколо с колко много технически средства и оръжия ви контролират конспираторите. И всичко това е направено от изобретатели пък се използва от наглеци.
juliang:
Хубавото на иинтернета е това, че доста неща могат да се намерят бързо. Доста по-бързо, отколкото в собствения си мозък...
https://www.vesti.bg/tehnologii/zdravoslovno/novi-zhertvi-na-svinskiia-grip-175-hil.-bolni-2556431
Статията е от ноември 2009-та година. Само преди 10 години. Двама души починали за ден, над 175 хиляди болни. Това в България.
Някой да си спомня да са затваряли магазини, бизнеси? Да са ограничавали пътуванията, да са затваряни граници?
Случайно човечеството да изчезнА? Та повечето от нас дори не си спомнят вече за това...
https://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/treto-dete-stana-zhertva-na-gripa-u-nas-6049898
2016-та година. Трето ДЕТЕ умира от грип. За един месец. Някой да си спомня за това?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия