Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (43/266) > >>

Bat_Vanko:
Според тази статия: https://www.actualno.com/asia/pyrva-oficialna-statistika-za-jertvite-na-koronavirusa-news_1431552.html към 7 февруари в Китай има 34 500 души заразени от корона вируса. Но по важното е какъв е изхода от тази болест, а той изобщо не е добър: от 2772 души които по някакъв начин са приключили борбата си с вируса, 722 са починали и 2050 са оздравели и изписани. Не знам Вие как го виждате, но според мен смъртността възлиза на 26%. За останалите над 35 хиляди болни към момента, развръзката тепърва предстои.

EDM electronics:
Преди седмица гледах по руска телевизия, казаха 10%, за грипа 0.1%. За грипа е сигурно, но за този нов вирус може и да се промени %. Да се молим нещата да отшумят, щото света хубаво не го чака. Ще се забави световната икономика с всички последствия за това. Нали знаете, като има глад хората стават по-агресивни, активната фаза на войната ще се доближи.

Хайде да пророкувам и да видим след време:
Следват големи проблеми в Иран и Германия. Няма да коментирам защо.

juliang:
Данни от днес от светованата здравна организация:

--- Цитат ---Globally
40 554 confirmed (3085 new)
China
40 235 confirmed (3073 new)
 6484 severe (296 new)
 909 deaths (97 new)
Outside of China
 319 confirmed (12 new)
 24 countries
 1 death
--- Край на цитат ---
Единствения починал извън Китай е във Филипините.
Процента в Китай е 1/40 - под 3%, извън Китай е ... реално не може да се прецени при 1 жертва..

EDM electronics:
Щом повечето починали са жълтури, това говори, че тоя вирус съдържа техен специфичен ген, който се намира в ядрото на клетката. Явно такъв ген липсва у белия човек.

Известно е, че в Грузия, Украйна и още поне на 2-3 места в Средна Азия има американски лаборатории, които се занимават именно с вируси - уж за ваксини, като държавите не могат да им оказват какъвто и да е контрол - нали са колонии.

Има данни от руските служби, към които се числя и аз  ;), че целенасочено са събирали генетичен материал от руснаци от различните краища на страната. Тези проби са били предназначени за лабораториите. Трябва да е много глупав човек, за да не се досети защо. Не е за да направят евентуални ваксини за руснаците, загрижени, като майка Тереза. Преди 1-2 години помня имаше 70 смъртни случая от тези лаборатории в Грузия, имаше и в Украйна.

Вътрешното ми убеждение и шестото ми чувство подсказват, кой пусна тоя вирус. Засега бели не лови.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 10, 2020, 10:11:24 pm ---Щом повечето починали са жълтури, това говори, че тоя вирус съдържа техен специфичен ген

--- Край на цитат ---
Ами като в епицентъра има само китайци, естествено че починалите ще са предимно китайци :) Защо трябва да развиваш някакви сложни теории.
И ако вируса се рапространи равномерно по Земята, съвсем логично е към 20% от загиналите да са китайци. Не защото вируса ги атакува тях, а просто защото са почти 20% от световното население...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия