Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
Радико:
Не аз като Българин съм неблагодарник. Ти си руски нагъл и нахален неблагидарник защото са ми ясни руските ти корени. На какъв език пишете бе блядове неедни кои ви донесе и аз ука и култура и всичко какви щяхте да сте сега без нашата култура това освобождение от турците не го споменавай повече защото не е даром въпреки, моралния дълг които сте имали да го направите какво уважение да имам към такива. СЪЩЕСТВА. Не употребявай думата БЛАГОДАРНОСТ нея я разбират само по развити същества. Явно е било голяма грешка, че сме опитали да ви направим хора. Рано е било.
EDM electronics:
Радико, струва ми се, че си изпаднал в истерия. Омразата ти към руснаците те кара да ти се привиждат техните образи в мое лице. Аз съм българин, не знам за какви корени ми говориш, нямам нищо общо с руснаците по роднински връзки или каквито и да било корени, както не знам за какви внушения си съчиняваш. Поуспокой топката, ако обичаш, внимавай с квалификациите!
Всеки е свободен да харесва когото си иска. Аз не съм изразявал недоволство срещу вас, а срещу българския колонизатор. А вие се опитвате мен да квалифицирате и лъжете, какви корени съм имал и какво съм бил внушавал.
Не ми нервничете, защото ще ви дам възможност на 4-ри очи да го направите, който има желание и смелост!
Радико:
Защо пък на 4 очи. Тук пред всички за да се знае точно кой какво е казал.
VITAN:
Явно клонирането на чиито и да било глас вече е масово и без проблем. Към 11-та минута:
-
https://www.youtube.com/v/Myn81lASrkY
Последствията за всеки, даже не и наивник - може да много сериозни.
Михаил Кузмов:
Форумът започна да придобива ксенофобски характер?! В т.9 от правилника не е спомената тази дума, но би трябвало да се подразбира!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия