Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (258/266) > >>

VITAN:

--- Цитат на: ndm в Декември 29, 2020, 05:33:04 pm ---Аркадаш, поинтересувай СЕ от история, ама реална. Американците така са си послали 1944г. и руснаците са сЕ съгласили(още преди края на ВСВ).
--- Край на цитат ---
А'м а де! Неграмотност пуста.
Сталин се е съгласил в момент, когато отварянето на 2-ри фронт срещу Хитлер е било важно за спасяването на милиони животи.

След 45-та и хуманитарните атомни бомбардировки на САЩ над Япония - нищо не е ратифицирано!

Ако беше ратифицирано, СССР щеше да има съдбата на ФРГ през 50-те до 60-те.
Какво е било - пак въпрос на знания,
само ще подскажа, че Ангела Меркел е от ФРГ, емигрирала със семейството си в ГДР.
Ако бяха приели, нямаше да има руски космос през 50-те и въздигане на страната от пепелището след 45-та за 5 години!

Т.н. "приемане на играта" идва от агента на Запада (по-точно UK): Михаил Горбачов.

Радико:
Витане Витане, вместо да тролиш по форума да беше свършил малко работа като мен.а и ако не тролеше и аз щях да поработя час повече върху проекта си. Но няма да оставя родината си в ръцете на реваншистките мераци на господарите ви на теб и на ЕДМ.
Та преди да пишеш глупости виж провери какъв аджеба е този процес наречен "сулфониране на масла" кога и къде е бил измислен и патентован? Защо веднага след патентоването е бил засекретен "това вече е жокер"  кога и по каква причина е бил разсекретен и на кого е бил ПОДАРЕН този патент "още един жокер" и какъв е бил първият ефект от използването му от дареният субект?

Михаил Кузмов:
EDM, няма да пропусна да се изясня, за двата стола, за твоята ненавист към всичко американско, сега съм изморен за повече писане! Пък и историческият хаос в главата на VITAN ме шокира! Оказа се се че Сталин бил голям хуманист, на световно ниво!!

VITAN:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 29, 2020, 08:13:00 pm ---Оказа се се че Сталин бил голям хуманист, на световно ниво!!
--- Край на цитат ---
Това ти си го измисли.
Просто е имал акъл и е бил практичен.
За разлика от комбайнера Горбачов, който е бил наопъки на това.

EDM electronics:
Михаил Кузмов в конкретния си пост съм коментирал инфлацията, която ще предизвикат САЩ с емитирането на въздушни пари, това ли те обиди?
А ненавистта ми е пропорционална на имперските им амбиции да владеят целия свят и целия бизнес. В Сирия какъв го дирят, а по границите на Русия, постоянни провокации, та чак карат български кораби да влизат в руски води.

Но чакам с нетърпение да си починеш и да ти чуя доводите, да те видим и тебе, дето все с недомлъвки говориш.

Радико, твоята родина не беше ли ЕС?
И какво си мислиш, че ще направиш срещу моето становище, че САЩ са колонизатори и са ни окупирали с военни бази? Освен това ви готвят за война с руснаците, но да и видим, като настъпи сюблимния момент, колко от вас ще отидат на война за американските мераци. Ако не бяха руснаците сега щяхте да сте с фесове на главите, ако не сте де, не знам. Но когато дойде новото пришествие на Османската империя, а то със сигурност ще дойде, Иран е преди нас в списъка, а България е черешката на тортата, ще ви видя към кого ще се обърнете за помощ и дали САЩ ще ви помогнат. Видяхме ги в Армения и Кипар. Пак руснака оправи работата.

Ей, страшни неблагодарници сте вие, никаква признателност към тия дето са си давали живота да нямате сега чалми.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия