Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (249/266) > >>

VITAN:

--- Цитат на: VITAN в Декември 04, 2020, 10:57:18 am ---Проф. Мирчев лъже или в умопомрачение?: «В самолети на СЗО откриха разтвор с коронавирус»
https://bgr.news-front.info/2020/12/04/prof-mirchev-lzhe-ili-v-umopomrachenie-v-samoleti-na-szo-otkriha-raztvor-s-koronavirus/

"
Очаквайте подробности!
3 декември 2020
"
--- Край на цитат ---
Мда, трябваше да изчакам. Чакам подробности.

GMG:
   Прав е Радико, това НЕ трябва да Ви плаши!  ;)
https://youtu.be/JgDOnY3Xqek?t=40

Що не си свиркате и просто да обърнете нещата във Ваша полза?  :)

1400 години кой е помагал? Само Тангра ли?  :)

Риторика братче ..  ;D

През 17-ти век кой е отървал нашите от чумата в Европа?
.... Замислете СЕ и после ми благодарете!  ;D

Нямало е високо напр. тип Тесла, нямало е и толкова сребро...  ;)

mzk:

--- Цитат на: krasias в Декември 02, 2020, 09:47:09 am ---Значи аз лично не виждам никаква суша, това че миналата година беше по суха не значи нищо. По някаква случайност аз работя на ВЕЦ Студена и на мен се обажда диспечерката на пернишкото ВиК колко да врътна крана за Перник. Та знам точно какво и защо се случва.

--- Край на цитат ---

@krasias, ами ела да напълниш кладенеца, сондажа на комшиите и моля те виж тая година да не сме на воден режим селото цяло лято, виж там с някакви познати ли ще говориш, връзки нещо... А за Перник вече ще знам на кого да се обадя, че един приятел цяло лято се оплаква!  ;D

krasias:
Какво да ти кажа миналата година беше суша и като не сложиха режим в Перник навреме и язовира падна под 1 милион кубика. То затова обаче имаше най голяма вина и остарелия водопровод на Перник, много течове имаше. Та като почнаха да се изказват разни климатолози че трябва да свикваме със сушата, колко лошо щяло да стане. Е сега язовира е над 21 милиона кубика при 26 възможни, отново подаваме вода на Стомана и ТЕЦа и подаваме и вода за Радомир. Тая година колко дъжд се изля тука в Студена, почти не съм поливал градината а и голяма част от реколтата се скапа от влага. Твоя приятел може и да се оплаква заради честите спирания на водата в Перник щото сменяват целия водопровод.

mzk:
Нека съм честен, прегледах справката на МОСВ за водите и без да претендирам да разбирам от това, виждам, че доста язовири са над 60%, с оглед, че зимата и снеготопенето предстоят.

Проблемите с водата може и да се дължат повече на злоупотреби. Малко съм изненадан за валежите, в софийско беше доста сушаво, а на село наистина вкараха воден режим, който преди това не е бил.

Ако преди няколко години имаше обилни пори и хубава зима с много сняг, то последната със сигурност не беше такава.

Надявам се да си прав и да нямаме проблеми със суша.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия