Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (245/266) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: montanar в Декември 03, 2020, 06:30:00 pm ---Това ще да е някакъв педалски идиом - ако има някой сведущ по темата да поясни.

EDM electronics препоръчвам да внимаваме с тона да не накърниме нечий нежни чувства и да забанят форумчето.

--- Край на цитат ---
Това не се ли случваше само в миналото - комунизма ви, нали е демокрация и има свобода на словото или не?  ;D
Май, май сте изгубили доверие в основния демократичен принцип - свобода на словото?
България е консервативна страна и българите не искат да стават обратни по принцип. Да не искате да кажете, че някой чрез диктат го налага, макар и народа да не го иска?  :D

montanar:
Мултикултито педерастията се изкуствено налагат ..... то и тука ги имаме ама се крият - поне за двама съм сигурен .........

EDM electronics:

--- Цитат на: montanar в Декември 03, 2020, 06:42:50 pm ---Мултикултито педерастията се изкуствено налагат ..... то и тука ги имаме ама се крият - поне за двама съм сигурен .........

--- Край на цитат ---
Прочети тезисите на ционските мъдреци и ще останеш учуден, там 1:1 е описано това, което се случва на запад с педерастията, пише и защо. Писани са преди 200 г. Разкрива ги една руска шпионка внедрена да стане гадже на един руски масон. Тя ги открадва и разпространява през 90-те.

Номак:
Човека поне си признава че е пееарст ,по страшно е педала да се крие и да се прави на мъж!Ми излез,кажи-жив педеруг съм,ко са криеш...хора без чест!

VITAN:
Защо Господ унищожава с огън Содом и Гомор?
Не толкова за тяхната педерастия,
колкото за това, че са я налагали на останалият свят...

На изток госта е нещо свято.
Обратните искат от библейският Лот да им даде гостите си, той им предлага дъщерите си за цяла нощ,
ама те не, та не - искаме гостите!

Дните на любимия ви западен Запад са преброени. Колкото и много да са -
намаляват неумолимо всеки ден!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия