Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (244/266) > >>

montanar:
Дееба тия пеперуди  ;D

Михаил Кузмов:
Аааа, монти, и ти ли бе?

montanar:
Кузмич какво и аз бре?

EDM electronics:
Проговори организаторът на мъжката оргия в Брюксел

"Говорим си по малко, пием по малко – като на кафе. Единствената разлика е, че от време на време правим секс помежду си, но не виждам нищо лошо в това  ;D, обясни организаторът на партито – 29-годишният Дейвид Манжльо в интервю за Het Laatste Nieuws."

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/svyat/progovori-organizatort-na-mzhkata-orgiya-v-bryuksel_news785173.html

За мен няма по-откачени в днешно време от тия западняци с тяхната педерастия и изродщина да си сменят половете. Но плодовете на тази греховност ще берат в бъдеще. Нищо хубаво не го чака запада по демографията им по данни на най-големия световен социолог Фурсов. Наследниците им ще бъдат само откачалки, малоумни уроди, наркомани, изроди и брадати джихадисти, които и сега претендират, че Европа е тяхна, а не на европейците.

Никога не съм се стискал да изложа публично мнението си, като се възползвам от конституционното си право за това. Боли ме щепсела в контакта, ако на някой не му харесвало, нали на мен ми харесва.  :D
Ама най са ми чудни тия дето ще подскочат, като ужилени, че съм негативно настроен към техните западни уроди. Пак Русия ще намесят или какъв комунист съм бил, че и в Господ не ми дават да вярвам.

А да видим сега, кой ще скочи в защита на педерастията? Нека се разграничим, другари?  ;D

montanar:

--- Цитат ---Боли ме щепсела в контакта, ако на някой не му харесвало, нали на мен ми харесва.
--- Край на цитат ---
Това ще да е някакъв педалски идиом - ако има някой сведущ по темата да поясни.

EDM electronics препоръчвам да внимаваме с тона да не накърниме нечий нежни чувства и да забанят форумчето.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия