Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
VITAN:
Да не кажете, че съм ви разправял приказки от 1001 нощ:
"Facebook исправил ошибку в приложении Messenger для Android, которая позволяла удаленному злоумышленнику звонить любым пользователям и прослушивать их еще до того, как они ответили на звонок. Этот баг обнаружила исследовательница Наталья Сильванович из команды Google Project Zero.
Уязвимость могла дать злоумышленнику, вошедшему в приложение, возможность одновременно звонить и отправлять специальное сообщение цели. Это провоцировало сценарий, при котором звонящий будет получать доступ к микрофону до тех пор, пока абонент не ответит или до истечения времени звонка."
https://hightech.fm/2020/11/21/messenger-hack
Обикновено като затворят едната вратичка, ското отварят друга. Или веднага, според както ги накацат мухите...
И това не засяга оня "бъг", при който постоянно AI слуша постоянно микрофона.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Ноември 21, 2020, 07:54:11 pm ---Комунизмът си отива, спокойно деца... (Васко Кръпката)
И немският нацизъм също... Нямате ваксини на децата, честитка от грманските власти - аут от училще!
Не ходят на училище - аут от семейството. И не става дума за Ковид-19, а по принцип.
--- Край на цитат ---
Че тук от години не можеш да пуснеш детето си на детска градина без да има всички ваксини предвидени в имунизационния календар...
EDM electronics:
Прочетох някъде, но не помня къде, има предложение за в бъдеще, ако някой иска да посети държава от ЕС, да мине границата, ще трябва да покаже имунизационен паспорт с направена ваксина за Ковид 19, иначе си седиш у дома, но без ваксина.
Едно време Тодор Живков не ви пускаше да ходите на Запад, сега Запада няма да ви пуска.
А на мен толкова ми е хубаво у нас, че пари да ми даваш не отивам на Запад, да им гледам блоковете и асфалтите, и рояците коли... ;D
Вчера бях в българската планина - супер, спорт, спокойствие. Хапнах на върха един боб-яхния, две кИфтенца и една чашка червено винце - бахти и кефа, за какъв чеп ми е да ходя на запад и да се ваксинирам? ;D
технократ:
Ами като имаш пари тук, за какъв чеп да ходиш в чужбина да ги изкарваш.
EDM electronics:
Имам чували с пари. :D
Ама понеже съм скръндза ;), не ми се харчат и ходя в планината с крака, не с кола и похарчих само 5-6 лв. Колко му трябва на човек? Не искам Мерцедес, карам Жигула, не искам хотел, спя в каравана. И така не ми се налага да бъркам асфалт в Германия или да лепя плочки, като Радико. Съвсем скромно живеем ние комунистите. ;D
Той пък Радико като се запътил по хотелите на Боровец с Мерцедеса ... ;D, да го видят, че е германец. :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия