Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (217/266) > >>

Радико:

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 23, 2020, 10:55:08 am ---Имам чували с пари.  :D
Ама понеже съм скръндза  ;), не ми се харчат и ходя в планината с крака, не с кола и похарчих само 5-6 лв. Колко му трябва на човек? Не искам Мерцедес, карам Жигула, не искам хотел, спя в каравана. И така не ми се налага да бъркам асфалт в Германия или да лепя плочки, като Радико. Съвсем скромно живеем ние комунистите.  ;D

Той пък Радико като се запътил по хотелите на Боровец с Мерцедеса ... ;D, да го видят, че е германец.  :D

--- Край на цитат ---
Аз вече достатъчно съм бил по Боровец и по Банско.  И винаги съм бил по чужбина за да видя свят а не за да печеля пари.  Парите се харчат. Другото което успееш да спечелиш то остава. То обаче не е за всеки. Всичко което съм измислил съм го измислил тук в България. Въореки това планирам напролет  да пусна някоя и друга публикация в този форум от Китай.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Ноември 23, 2020, 12:23:21 pm ---Въореки това планирам напролет  да пусна някоя и друга публикация в този форум от Китай.
--- Край на цитат ---
Ха така!
Един колега инженер, работещ в англо-саксонският свят, след като отиде в Китай,
се замисли: кой всъщност е 3-тият свят и кой 1-вият...

Не искам да предрешавам твоят отговор, но пообиколи с влакът стрела насам-натам и щем да ни светнеш по ?-са  :)

nasko:
По пътя към "светлото бъдеще"...
США. Их план, забрать у вас ВСЁ! Всё закончится, когда вы всё потеряете!//Америка, американцы.
https://www.youtube.com/watch?v=eP3RqI-bU3E

EDM electronics:
Демокрация ли  :D, свобода ли  :D, тия заблудени са като ония идиалисти - партизаните с медалите по манифестациите, вярват в една лъжа, като нямат акъл да мислят, и са им го набили в главите, натъпкали им го чрез сайтовете за "демокрация", като чеп за каца, да не казвам нещо друго.  :D

Ето го, човекът който мисли, като мен за измислената ви демокрация:

https://www.youtube.com/v/ugX8FnA9ngY&t=15s

Радико:
Демокрацията викаш била лошо нещо добре нека да е лошо а кое е хубавото????
Дай действащ пример. Къде да замина за да се почувствам на едно по добро ЗЕМНО място???

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия