Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (202/266) > >>

juliang:
Радико, mind си мисли че веднъж завъртян, тоя жироскоп може в продължение на години да остане в същото положение...

Радико:

--- Цитат на: juliang в Октомври 24, 2020, 07:07:52 pm ---Радико, mind си мисли че веднъж завъртян, тоя жироскоп може в продължение на години да остане в същото положение...

--- Край на цитат ---
Абе то за можене може, ама той даже си мисли, че жироскопа е ДЛЪЖЕН да остане в една ориентация до счупване.

VITAN:
Това лято, въпреки тоталната липса на време, мислех да купя някои неща и да направя някой друг експеримент.
Обаче добре, че нищо не направих.
1. Някакви идиотски такси за доставка от световната работилница Китай.
2. Едно нещо вече май ми го чопардисаха нашите пощи - добре, че са само 17$.
3. Western Union и пр. западни финансови организацийки, на Ковид-19 са решили да ударят кьоравото.
Ако имате излишно време:
-
https://www.youtube.com/v/l5UNkhCFkXA

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Октомври 25, 2020, 06:47:02 pm ---1. Някакви идиотски такси за доставка от световната работилница Китай.

--- Край на цитат ---
Абсолютно идиотски такси. Как така ще ми искат пари, за да ми доставят нещо от някакви си 10 000 км... И то ми искат толкова пари, които няма да ми стигнат за такси от аерогарата до центъра на София...

--- Цитат на: VITAN в Октомври 25, 2020, 06:47:02 pm ---1. Едно нещо вече май ми го чопардисаха нашите пощи - добре, че са само 17$.

--- Край на цитат ---
Ми почти всички продавачи предлагат доставка с DHL или TNT. Е... едни 50-150 долара са... ма там няма как да изчезне, ил иако все пак изчезне, куриера ще ви възстанови парите. Обаче за да ги възстанови, трябва да бъде обявена реалната стойност, а ако пък я обяви, ще трябва да се плаща мито, ДДС... отново някакви капиталистически такси...

--- Цитат на: VITAN в Октомври 25, 2020, 06:47:02 pm ---3. Western Union и пр. западни финансови организацийки, на Ковид-19 са решили да ударят кьоравото.

--- Край на цитат ---
Пробвай да пратиш 500 грама пакет от България до Китай с Български пощи да видиш що е то "кьораво"...

VITAN:
1. Таксите за доставка от Китай се увеличиха драстично.
2. Не работя евреин, изкарвам си парите. И нямам навика да ръся за щяло и нещяло едни "50-150$". А и зор за никъде нямам.
3. Western Union не праща пратки с 500 грама, нито с 500 тона... MoneyGram тоже.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия