Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция

<< < (6/45) > >>

EDM electronics:
Демократи, наскачахте ли се по площадите, а?  :D
По всичко личи /който може да вижда де/, че някой е решил българската нация да изчезне, да се претопи в западната унищожителна култура - те и сектите последните 30 г. не спят, работят у нас. Държавата естествено ще остане, но в нея ще живеят Алах Акбар, Бай Мангал, Тъпунгер и Мързелан.

Maistora52:
Не е за хвалба човек да се самоцитира, ама те - казал съм го още преди години:
текста е почти в средата на тази страница, под фотоса с Анубис 
https://art-omnology-yoga.blogspot.bg/p/blog-page_5.html

"За останалото се сещайте в усамотение… за да няма взаимни обвинения в кръвосмешение „кой на кого е брат, сестра или родител…” - защото всичките Хор-а днес, сме си роднини взаимно един на друг във всякакви комбинации… например:
Аз съм баща на сестра ми, която ми е майка…!!!... или: Сестра ми, ми е майка, на която аз съм баща, а понякога и син!!!... Да не говорим, че баща ми в същото време ми е и брат, а сестра ми му е майка, а пък майка ми е сестра на баща ми, който по неизвестни още причини също ми е и вуйчо! – ето затова сме и МУТ-анти…."

И като заместим в горния текст определенията за "баща, брат, сестра, майка" с възможните им според Конвенцията GENDER определения, и приемем, че баща ми ми е майка, а майка ми е баща, или пък че брат ми ми е сестра или сестра ми ми е брат, веднага би трябвало всички до един да се запитаме, абе, ТОЯ ИЗРОД с брадата и женското име - дето спечели една от Евровизиите - КАКВО Е? - МЪЖ ЛИ Е, ЖЕНА ЛИ Е? - и ако шъ го тъковаме, в коя от дупките му да му го завираме... ПАРДОН - всъщност колко дупки има туй то изрод?
Ама, не... направо шъ ми е гадно да го пипам въобще тотално изджендеросания изрод!
...Май липсва НАЙ-ВАЖНАТА дупка - оная от куршума между веждите!

...

Мисля, не, ами е и факт, че според Плана за "редукция" на човешкото население - същото да се сведе до към 500 000 000- цялата тази простотия с Джендеросването на човечеството идеално се вписва като един от Инструментите за тази цел... плюс ГМО храните, плюс разпространението на специфични вируси като СПИН, "луда крава", "птичи грип" и пр. и какви ли не още дивотии измислени от Зомбита.
...

И просто ми става тъжно като си представя, как в едно недалечно бъдеще, някакъв Джендър пита при запознанство (с цел ухажване) друг Джендър - извинете вие като (или от) кой Джендър-пол сте?
... та така... по външен вид Джендърите ще станат неразличими по мъжки или женски пол!
И не дай си боже - някакъв съвсем сбъркан Джендър да реши да те съди за въпроса ти, по признак "полова дискриминация"!
...
Айде на "джендеросването-о-о-о!" - не се блъскайте-е-е! - има "джендери" за всички-и-и!

Аtos:
Хм...преди около 30-тина години, съвсем случайно ми попадна статия за предсказанието на някой си "ясновидец" (вече не помня кой), че до 2030 година, в развитието на човечеството щяло да има (при това съвсем официално признат) ТРЕТИ пол! (Чак сега ми изплува в спомените).
Тази информация явно не е направила впечатление никому тогава - абсурдно беше човек да си помисли, че ще започне да се осъществява на социално-психологично ниво, а не на еволюционно-генетично!
Само си спомням какво си казвахме - Как, аджеба, човек ще мутира дотолкова (генетично, разбира се), че да се пръкне трети пол, на какво би приличал, как би се размножавал?
И естествено, като абсурдна теза, беше забравена за няколко дена само...но...ей го - НА!
Кой да знае, че "бълнуванията на някакъв луд" са реално пророчество?

--- Цитат на: Радико в Януари 14, 2018, 04:43:20 pm ---
В този ред на мисли, член 38 дискутиран от атос придобива друг смисъл. Липсата на термин "осакатяване на мъжките гениталии" не е заради еврейските и мюсюлмански традиции, а е заради това, че присъствието на такъв израз би превърнало в незаконна дейност всяка "трансджендър" интервенция. С прости думи смяната на пола при мъжете.

--- Край на цитат ---
Не, Радико, в конвенцията се говори за насилствено осакатяване. Когато някой смахнат реши да си сменя пола, той го прави доброволно, не насилствено! Така, че евентуален член (не просто термин) "осакатяване на мъжките гениталии", не може да се отнася до оперативни интервенции със съгласието на индивида! Т.е. операциите за смяна на пола не попадат под ударите на конвенцията, ако е включен подобен член, но...такъв просто не е включен!!
 Това не може да се каже обаче за ритуала "сюнет". Това си е чисто насилие и осакатяване над деца, което много умело е избегнато да се спомене във въпросната "конвенция"!

Да, педерастията е болестно състояние! Да, предимно физиологично болестно състояние, макар и с тотални психични последствия!
Руският учен Левашов го доказва с практически изследвания:

https://www.youtube.com/watch?v=JIy7pvF6ISY

Лошото е, че оттам тръгнаха всички "модни (транс...нещо си)" течения по-нататък. Дали ние сме позволили на някой гей незабелязано да се промъкне, докопвайки се до лост на властта, който му е позволил да задейства лавинообразна верижна реакция или е предварително начертан и стриктно следван план от ИГРАЧИТЕ?

Никой от двата варианта не ми действа успокояващо! Както се казва в един филм - Нищо не е случайно, а ние сме дребни пешки в такава грандиозна игра, че дори нямаме идея за размера на шахматната дъска...

Наречете ме ретрограден, но за мен общество, в което "гей-това звучи гордо", бележи началото на краха на цивилизацията ни...

Ksurnev:
Радико, това го смятам за задължение, и то за всички. Разбира се.
СЕ от Смолян - Коцето.

Радико:
Значи смятам, че е време да се направи някакъв подходящ текст  който да се сподели от колкото се може повече хора във колкото се може повече места и медий в нета.
Да види EDM electronics, че не само овцете са стдни животни, и че има едни "стада" дето им викат прайдове.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия