Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция

<< < (5/45) > >>

EDM electronics:
Не се залъгвайте, с тази конвенция няма да се защитят жените от домашното насилие и не е нужно да приемаме нещо, за което ние имаме достатъчно разпоредби в няколко закона, които защитават от домашно насилие, дискриминация и престъпления. В тази конвенция няма нищо повече от това, което имам ние, касаещо насилието, а в повечето е легализирането на понятието  пол, което вече не е физиологична даденост, а някакво социално самоопределение. Следващата стъпка е легализиране на гей браковете.

Имаме Закон за защита от домашното насилие, който защитава жените-съпруги и бивши съпруги. Имаме Закон за защита от дискриминация, който също защитава жените, половете, вярванията и т.н. от всякакъв вид дискриминация, вкл. и сексуална и не на последно място Наказателен кодекс.,който обхваща всички видове пресъпление, включително и поставяне под зависимост.

Много ми хареса анализа на Пламен Пасков, той дори цитира някакъв активен блогър, който го впечатлил и правилно е анализирал. Пасков казва и каква е причината за цялата тая Джендър революция. Вижте, интересно е: https://www.youtube.com/watch?v=7Bjl8mRH1tg&feature=youtu.be

Тук и първопричината: https://www.youtube.com/watch?v=d0vnnGjzWjQ&feature=youtu.be

Някак много некоректно ми се струва,  оня който е пуснал темата, да не изрази позиция. Сякаш даваш нещо, други да започнат да се дърлят, а ти да стоиш отстрани и да гледаш сеир.

Радико:
mito_kupona
Съгласен съм за болните мозъци и даже не мога да се въздържа да не добавя, че когато един болен, дали психично дали физично човек си боледува кротко не е проблем. Но когато започне болеста му да го кара да извършв деиствия които са насочени срещу други хора значи е време да бъде въдворен в подходящо за целта заведение. това важи с пълна сила за всички вместващи се в тази конвенция.
Въпроса остава как да се обединят възможно повече хора по проблема.
EDM electronics в заглавието Гецката ясно изразява позиция, но за сега само аз заявявам открито, че възнамерявам да се опитам да направя нещо по въпроса

edin:

--- Цитат на: Радико в Януари 14, 2018, 09:59:38 pm ---
 ще се включите ли в това което е написано в заглавието на темата или.

--- Край на цитат ---

Включих се, въпреки лошите прогнози, въпреки че тези петиции са безопасни игли. Вероятно имам мъничка надежда, малкия камък, да обърне каруцата.

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Януари 14, 2018, 10:32:58 pm ---EDM electronics в заглавието Гецката ясно изразява позиция, но за сега само аз заявявам открито, че възнамерявам да се опитам да направя нещо по въпроса

--- Край на цитат ---

:D И какво ще направиш? Нали знаеш какво е представителна демокрация? Избрал си представител в законодателния орган, той да решава вместо теб. Другият начин се нарича Майдан. Обаче, като решиш да правиш Майдан, име едни НПО на издръжка от чужбина, които отлично владеят управлението на масите и средствата, ще се устрои паралелен, контра Майдан. И докато това се случи ще се появи още по-екзотична новина, която ще засенчи тая. Ще се охладят страстите и всяко чудо за три дни.

Проблема драги е в системата, а не в моментната ситуация. Хората при демокрацията са овце, които отиват там, където им каже овчаря.  :D

Как се оправя системата е друг въпрос. Напъни се за собствено успокоение, но бас хващам, нищо няма да стане. Ти какво си очаквал да се случва в бъдеще с правителство при което министър председателя бивш комунист, станал знаменит престъпник, а сега управлява, като предрешен "демократ" цялата държава, като слуга на запада, ни един път не е възразил, като достойния Орбан, примерно.

Михаил Кузмов:
НЕ на ратифициране в този вид! ДА ако се направят адекватни промени! Но такива няма да се направят, при положение че масово е ратифицирана. Сещайте се на къде вървим! Време е да се снабдим с атрибути за гей парад!  8)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия