Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция
Михаил Кузмов:
Ха,Хааааааааа EDM! Много ми допадана абревиатурата. Ако нямаш нищо против, приеми ме за втори ЧЛЕН ако учредяваш сдружение!
За следващите мераклии ще си позволя превода, та да им стане по ясно ако ще правим сдружение.
Обичащ жените (обичаща мъжете)-актьор (актриса)-мразещ (мразеща) педалите. Важно е да изясня, не педалите на велосипед или автомобил!
Предложение за HDH дружество!!! Сериозно!
EDM electronics:
Михаил Кузмов, ;D
стори ми се много мекушаво да чета как се изразява човек - "аз не мразя......", "аз нямам нищо против....." и си викам, абе много добри тия хора бре :D, ама то от много демокрация човек става толкова добър, че чак почва сам да си вярва. Знаем ги тия. ;)
И тъй като тези добродушковци си разкриват публично сантиментите към вътраците и аз реших да разкрия моите, що не? Не виждаш ли, че днес всеки демонстрира дори най-вътрешните си части на тялото, даже съм виждал как си вадят правото черво 5-6 см. и го прибират с гимнастика на ануса. :D
Аз, лошия мразител си признавам, че съм ХОМОФОБ. Фобията и тя е чувство, обикновено отрицателно, негативно. Има обаче и изключения - хомофобията. Тя не ми носи отрицателни емоции, а напротив, тя е богоугодна - да си спомним за Содом и Гомор - та това е един библейски пример на хомофобия. Гордея се с хомофобията си и се радвам, че има и други като мен, ..... приятели! :D
Джендър HDH ;)
Михаил Кузмов:
Колеги, направи ми впечатление че се повлякохте по инерция!! Не сте информирани! Св. Валентин е християнски светец, и точно поради тази причина е намерил смъртта си по времето на император Клавдий. Неудобен за римската империя. Точно защото е правил християнски бракосъчетания в това развратно време. Предпочитало се е римският войник да не бъде женен, за да няма мисли за дом и семейство по време на война. Това не се е харесвало на тогавашните управници, защото християнските ценности са набирали поддръжници и са се множали. Ние сме християни, а сега отново искат да ни отнемат ценностите защото не им е изгодно. За това ни удариха по най скъпото, децата! Пак ви приканвам, върнете се на моят пост #209 там има два линка, единият от фейсбук е за гледане и четене 10 мин. Другият за подпис, име имейл, държава. Включете се в световен протест. Не се правете на уплашен щраус.
от CBN: http://www1.cbn.com/st-valentine-real-story
Robinzon:
Ха-ха, готино изглежда това HDH, не бях се сетил,
ако може и аз да участвам!
ЕДМ, отвори тема отделна, то се вижда иначе на къде отива
форума... който има СЕ, не се обажда - само си търси лафче. ;)
valex:
Честит празник на любовта към виното!
За тези които не знаят днес не е имен ден на Валентин, Валентина и ...
https://www.imenata.com/h-10-sv-sveshtenomachenik-haralampiy-magneziyski-chumin-den.html
14 е по католическия празник на св. Валентин.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия