Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция

<< < (42/45) > >>

Robinzon:
Наздраве на всички трезво мислещи!
Асмата в двора не съм я подрязал още, ма то и не мога
сега - дъжд вали  ;D  има време.

Виц на деня: "14-ти февруари беше обявен за Международен ден на епилацията."  ;D

prp:
Честит ден на епилацията на всички хомофоби  ;D. Всички разбрахме, че сте скрити джендъри няма нужда да ни обяснявате толкова неистово колко мразите обратните всичко прозира хе хе. Наздраве и честит Тридон зарезан на другите  :)

Ksurnev:
Според Истанбулската конвенция, днеска требе да се праз(д)нува СВЕТИ ВАЗЕЛИН.

СЕ от Смолян - Коцето.

juliang:

--- Цитат на: prp в Февруари 14, 2018, 10:48:32 am ---Честит ден на епилацията на всички хомофоби  ;D. Всички разбрахме, че сте скрити джендъри няма нужда да ни обяснявате толкова неистово колко мразите обратните всичко прозира хе хе. Наздраве и честит Тридон зарезан на другите  :)

--- Край на цитат ---
Не мразя хомовците - те не ми пречат. Поне докато не ми се натискат.
Но тия...

нито ми харесва, нито мога да го подмина безучастно. Дори и да беше женско, пак щеше да изглежда жалко, а в тоя вид ... направо ми иде да го отърва от мъките му на тоя свят...

Ако аз тръгна така:

как биха ме възприели околните? А аз нищо не преиначавам - мъж съм си и не го крия ... :) Защо това трябва да ми навира възгледите си?

EDM electronics:
Либерасти,
тая джендър кампания с произход - запада, към който драпахте да се причислим и побратимим, ей тия траверси на снимките един ден ще се търкат в децата и внуците ви, ще им търсят щепсала. Дано тогава също не се противопоставяте, като сега за Истанбулската конвенция. Напълно възможно е и някой ваш потомък - внук, правнук или пък син, да реши да си смени пола и да стане модерен. Може и вие да станете джендъри, може и вече да сте станали.  ;)  Ееееххх, желая на вас и цялото ви семейство много гей-любов и успехи в гей-начинанията, да илядите, да се "множите", чрез аналните си утроби!  ;D  :D  ;D

Честит Трифон Зарезан на всички истински българи-хетеросексуални ХОМОФОБИ, само за тях е този православен празник.  :D

Св. Валентин не е български празник, не е православен, той е свързан пак с тия вътраци, пидирунгели, траверси или гендъри, повечето от които са и педофили - той е техния празник. Айде стига толкова пожелания, че се размириса на сяра.  :D

Забравих да ви съобщя: моят социален пол според Истанбулската конвенция е "хетеро-джендър-хомофоб" с абревеатура HDH ;D.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия