Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция

<< < (27/45) > >>

valex:
 gvg
Съжалявам, но виж картата.

gvg:
Мале еееее няма спасение но въпреки всичко борба до край

edin:
Ето какво казва Тесла, който по всичко личи, че е бил специално инкарниран от Орион и негово протеже. Е, вече ми стана ясно, защо е бил "откривател". Просто е поставил основите на технократското общество, което подготвя, завръщането на орионската империя, която е матриархат с кралица майка, точно като един кошер. Анализи и информация има бол в нета, относно Орион. Нещата стават, все по-явни.

--- Цитат ---Кралицата е център на живота

", но женственият ум е демонстрирал капацитет за всички умствени придобивания и постижения на мъжете и като поколения следват, че капацитетът ще бъде разширен, средната жена ще бъде толкова образована като средния човек, и а след това по-добре образована, за спящите способности на нейния мозък ще бъдат стимулирани за дейност, която ще бъде още по-интензивна и мощна заради вековете на отдих. Жена ще пренебрегне прецедента и стряскащата цивилизация с техния напредък.

"Придобиването на нови области на стремеж от страна на жените, тяхното постепенно узурпиране на лидерството ще смаже и накрая ще разсее чувствителността на жената, ще задуши инстинкта на майката, така че брака и майчинството да станат отвратителни и човешката цивилизация да се приближава все повече до перфектната цивилизация на пчелите. "

Значението на това се крие в принципа, доминиращ в икономиката на пчелите - най-добре организираната и интелигентно координирана система от всякакъв вид нерационален животински живот - всемирното върховенство на инстинкта за безсмъртие, който прави божествеността от майчинството.

В центъра на живота на всички пчели е кралицата. Тя доминира в кошера, а не в наследственото право, защото всяко яйце може да бъде излюпено в царица царица, а защото тя е утробата на тази раса на насекоми.
--- Край на цитат ---

И един анализ за размисъл. http://spectator-bg.blogspot.bg/2014/01/blog-post.html

EDM electronics:

--- Цитат на: edin в Февруари 09, 2018, 09:55:55 am ---Ето какво казва Тесла, който по всичко личи, че е бил специално инкарниран от Орион и негово протеже. Е, вече ми стана ясно, защо е бил "откривател". Просто е поставил основите на технократското общество, което подготвя, завръщането на орионската империя, която е матриархат с кралица майка, точно като един кошер. Анализи и информация има бол в нета, относно Орион. Нещата стават, все по-явни.

И един анализ за размисъл. http://spectator-bg.blogspot.bg/2014/01/blog-post.html

--- Край на цитат ---

Ааааа леле-майкоууУ! ;D
Ми той Тесла е написал истанбулската конвенция с енергийния си етерен ретранслатор, след последната си реинкарнация на планетата Земя. Сега се подвизава някъде в съзвездието Орион-Плеяди по средата на млечния път, близо до черната дупка, която е проход в съседната вселена. Рее се като джендър-флуид из вакуума ;D. Това го знаят и малките деца, които си учат уроците от Интернет.  ;D Сега ще му сърбаме попарата на Тесла дето иска да ни натрапи "пчелния кошер".  ;D

--- Цитат на: edin в Февруари 09, 2018, 09:55:55 am ---Анализи и информация има бол в нета, относно Орион. Нещата стават, все по-явни.

--- Край на цитат ---
Абсолютно вярно. Щом нещо е написано в Интернет, няма никакво съмнение, че то е вярно - самата истина.  :D
То маса и народ ходи до Орион, а пък тези дето не са ходили по телепатичен път и посредством торсионни радиостанции в 3-тото им око извършват ежедневни комуникации.  ;D

Аааааайййй леле-майкоууу......от ден на ден този форум става все по-интересен.  ;D  :D  ;D

edin:
Предвидил съм реакцията, която е типично първосигнална. Преди 15г. и аз щях да реагирам по подобен начин. Вярно е че има колосално количество помия в нета, поне 99%, но затова имаме глави, за да анализираме и отсяваме. Не ме вълнува ничий присмех. Той все пак си е задължителен елемент по дефолт.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия