Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция
valex:
atos
Би ли ми обяснил резултатите от анкетата?
Аtos:
--- Цитат на: valex в Февруари 08, 2018, 07:52:44 pm --- atos
Би ли ми обяснил резултатите от анкетата?
--- Край на цитат ---
21 против конвенцията, 3 "за"...кое повече да се обяснява?
valex:
atos
Аз видях друго: 50% от анкетираните не са чели нищо. Кой чул, кой си мисли нещо и коментира. Мислех си, че във форума поне масово ще има мислещи и четящи хора, а не лесноманиполируени и подлежащи на пропаганда :(
Между другото сигурно и за промяната на плана за Пирин ще е същото положението при една подобна анкета.
dmitarp:
По горе се дадоха линкове към конвенцията. Аз сега качвам файл, който иска да си е изтегли.
Който е стигнал до края на прочета ще разбере. че Европейския съюз се явява като отделен субект, и приемайки конвенцията дефакто България също я приема, като неделима част от ЕС. И който не знае Съвета на Европа и Европейски съюз са две различни организации. Тази конвенция е документ на Съвета на Европа, а Европейския съюз. както и отделните му държави са членове на Съвета на Европа.
gvg:
Аз съм един от тези дето не са я чели но няма и да я прочета.Достатъчно гнусно е това дето се коментира.Тези дето са родени с дефект им съчувствувам, но има хора просто от скука ли от нещо друго ли решават просто за спорта да минат на другия бряг.Даже почнат да афишират на ляво и на дясно, е това не мога да разбера.Света си е*а майката.За това гласувах против и винаги ще гласувам така.Не се занимавам с политика но дано този път и те да се вразумят и да я отхвърлят.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия