Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция
Михаил Кузмов:
caduceus, ти ясно си написал в #98. Един, Хипарх и още двама трима които не пишат срещу теб. Останалите сме, вгъзето.нет, нали така? Защо ти е списък от Майстора? Цял форум пише срещу теб. Как така се осмелява да пише срещу теб?! Я напиши конвенция!
Аз се питам дали dymelsoft и atos са прочели този пост? Защото XADO си отиде понеже написа че в другия форум били техничари. Пък ти ни обяви за "вгъзето"! Ми защо не си стоиш в твоят форум, чий ..... дириш тук?
Аtos:
Ок, пак започнаха избивки на лични вражди...
Кузмов, не спекулирай така, ако обичаш:
--- Цитат ---
Защото XADO си отиде понеже написа че в другия форум били техничари
--- Край на цитат ---
Не си е отишъл за това, а поради причини, които ТОЧНО съм изложил!
Мисля, че достатъчно страсти се разгоряха по (и не съвсем по) темата, постнати са и достатъчно линкове, които дават информация дори и на тези, които ги мързи да четат и осмислят конвенцията!
Време е за действия, господа, стига приказки!
Ето нещо, което може да направи всеки от вас, желание само трябва, а именно - попълването на тази декларация:
https://civilactionbg.com/%d1%81%d0%bf%d1%80%d0%b8-%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d1%84%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b0-%d1%81-%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b1%d1%83/
Нека всеки докаже, че може да действа, не само да плямпа!
krasias:
Преди много години ми попадна една книга за самото начало на комунизма в Русия. Оказа се че дори комунистите са имали известни съмнения относно идеите на Маркс, и по специално че и жените при комунизма ще станат общи. И понеже тази идея им се видяла малко съмнителна решили да не я прилагат веднага в глобален мащаб. И така избрали три по далечни села и издали указ че от утре жените стават общи, като казали че ако някой държи да си е със своята жена то има право пред другите. Резултата от опита бил че хората станали по свободни и започнали да не се подчиняват на властта. От този експеримент комунистите разбрали че когато разрушиш основната клетка на обществото, семейството, то ти рарушаваш самото общество. Сега обаче властта иска да бръкне дълбоко в тази клетка (семейството) и оттам по лесно да командва обществото. Но най лошото е че още с първото си домогване до тази клетка се опитват да вкарат и гаден вирус в нея. Следващата стъпка може и да е влизане в самия индивид, тотален контрол.
Robinzon:
Малко настроение в средата на седмицата, и това го е имало по времето на соца. ;D
dymelsoft:
madsatbg, според мен има явно неразбиране на основния проблем касаещ въпросната конвенция. Аз също като теб не мразя никого, който се е родил/а със заболяване - полова дисфобия. Мразя, всяка форма на насилие върху когото и да било, мъж, жена, дете и особено болен човек, включително и с посоченото по-горе заболяване.
Въпросът е, че конвенцията е нещо, като много хубава и полезна компютърна програма с вложен в кода много опасен вирус - троянски кон и който не вижда това, е жертва на глобалната пропагандна машина притъпяваща "антивирусната" защита на индивида. Използвам компютърната аналогия, защото не сещам за по-добра, а и krasias казва почти същото.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия